Oana Stănciulescu, revoltată: Aloo, tineri liberali la modă!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalista Oana Stănciulescu lansează un semnal de alarmă, adresat în special tinerilor liberali, asupra faptului că o clădire cu o încărcătură istorică majoră din Capitală, mai ales pentru PNL, a fost lăsată în paragină.

"Doar ne dam PATRIOTI> Pe 20 august s-a nascut Ion I. C. Brătianu. In semn de respect, noi am lasat Asezamintul Bratianu din buricul Bucurestiului in paragina.... Alooo, tinerii liberali la moda, hipsterii, domnisorii care reformeaza partidul pe facebook unde sunteti?? Iata cum arata acum, poate fac hipsterii liberali o masa rotunda.......(Regele Ferdinand I a fost puternic influenţat în deciziile sale de fruntaşul liberal, pe care îl considera „zodia bună a României", iar pentru acest lucru şi-a atras de la opozanţi renumele de „rege neîncoronat". Reformele adoptate pentru consolidarea statului naţional unitar român, faptul că a fost unul dintre principalii ctitori ai României Mari, ideal secular al poporului român, i-au determinat pe istorici să-l numească cel mai mare om politic şi bărbat de stat al României din toate timpurile, „o adevărată şcoală politică")", este mesajul plin de amărăciune al Oanei Stănciulescu.

Postarea jurnalistei a primit numeroase aprecieri, dar și comentarii din partea internauților: "Din pacate nu exista o strategie de refacere si punere in valoare a monumentelor istorice la nivel national sau local. Nu exista o harta a monumentelor si caselor memoriale la nivel de Municipalitate . De exemplu in Bucuresti sunt aprox 27 de case memoriale , cati stiu care sunt si unde ? Suntem atat de delasatori dar plecam pe afara si platim bani grei sa vizitam diverse locatii . Monumentele istorice pun in valoare traditia si istoria unei tari dar sunt si un motor economic prin dezvoltarea turismului si a economiilor adiacente", este unul dintre comentarii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel