Oana Roman schimbă foaia: Momentul ca oamenii să înțeleagă
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Oana Roman a luat o decizie fermă, în ceea ce-i privește pe prietenii și cunoștințele sale.

"M-am hotărât eu așa să nu prea mai fac nimic de amorul artei! Cine dorește serviciile și competența mea, influența pe care o am, vizibilitatea și renumele clădite în 25 de ani de muncă, va trebui să înțeleagă că nu mai fac muncă voluntară și nici pe prietenie! Am zis", a scris Oana Roman pe Facebook.

Vedeta este hotărâtă să-i taxeze pe cei care apelează la serviciile sale, după ce, spune ea, a ajutat pe toată lumea fără să fie recompensata cum se cuvine:

"Nu am pățit nimic, doar că am ajuns eu la concluzia că este momentul ca oamenii să înțeleagă că nu mai pot să fac lucruri doar din prietenie. Am ajuns într-un punct în care... pentru a îmi pune în slujba lor atât cunoștințele, cât și notorietatea pe care o am trebuie să înțeleagă că lucrul acesta costă bani. Și consider că am făcut destul de mulți ani favoruri tuturor, că am ajutat pe toată lumea.

A venit momentul să înțeleagă că s-a terminat cu barterele și s-a terminat cu munca voluntară, că trebuie să respecte munca mea și competența mea, notorietatea pe care mi-am clădit-o în 25 de ani. Am ajuns într-un punct în care pot să îmi permit să cer oamenilor care își doresc să colaboreze cu mine să înțeleagă că lucrul acesta reprezintă pentru mine o muncă până la urmă. Orice muncă trebuie răsplătită", a declarat Oana Roman pentru viva.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel