Oana Roman a spus cum a murit, de fapt, mama ei. "Am simțit nevoia să vorbesc"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Captură video Facebook Oana Roman
Foto: Captură video Facebook Oana Roman
Oana Roman a transmis un mesaj după moartea mamei sale, Mioara Roman.

Oana Roman a transmis un mesaj după moartea mamei sale, Mioara Roman. Aceasta a mărturisit că mama sa a murit în somn.

"Am simțit nevoia să vorbesc un pic cu voi ca să vă mulțumesc în primul rând pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis, pentru toate gândurile pe care mi le-ați trimis, pentru toată susținerea pe care am primit-o, pentru puterea pe care mi-ați dat-o și voi fiind cu sufletul alături de mine în această perioadă atât de grea. (…) Vă sunt recunoscătoare pentru că am simțit o putere și o energie extraordinară din partea voastră", a spus Oana Roman într-un video postat la secțiunea "Story" pe pagina ei de Facebook.

VEZI ȘI: Prima reacție a lui Petre Roman după moartea fostei sale soțiiA

Oana Roman: Nu e creștinește să-i judecăm pe alții

Totodată, Oana Roman, a explicat și de ce a refuzat să ofere comentarii în presă după moartea mamei sale.

"Mama a plecat în liniște, mama a plecat liniștită, așa cum și-a dorit, în somn și mama a fost petrecută pe ultimul drum așa cum a meritat și așa cum trebuia și mă bucur că am reușit să fac asta pentru ea. Am refuzat să vorbesc și să comentez orice și o voi face în continuare.

Eu cred că nu e creștinește să-i judecăm pe alții, nu e creștinește să tragem concluzii despre lucruri pe care nu le cunoaștem, nu e creștinește să acuzăm, să comentăm, să bârfim atunci când nu știm despre ce e vorba și când nu am fost acolo, în necunoștință de cauză totală, așa că eu consider că judecata celorlalți pe mine nu mă privește", a mai spus Oana Roman.

Reamintim că Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, a murit pe 22 februarie la azilul de vârstnici din Snagov. În vârstă de 83 de ani, aceasta era internată de câteva luni. Pe data de 19 aprilie, Mioara Roman ar fi împlinit 84 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel