Urmărește emisiunea live
Oana Radu, probleme de sănătate: S-au transformat în stări mai grave. Credeam că am cancer, leucemie, tumori
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Oana Radu a spus totul despre problemele de sănătate.

Regina Elisabeta, dezvăluiri despre ABDICARE. Singurele DOUĂ motive pentru care o va face. Cât mai are de așteptat Prințul Charles

Oana Radu este una dintre cele mai apreciate artiste din România și și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada în care s-a luptat cu depresia.

Fiind o fire extrem de deschisă, vedeta nu s-a ferit niciodată să vorbească despre perioadele dificile prin care a trecut de-a lungul timpului. Aceasta a declarat că a avut  probleme cu kilogramele, dar și cu depresia. 

În urmă cu câțiva ani, Oana Radu a dus o luptă crâncenă cu depresia severă. Atacurile de panică, realitatea deformată, gândurile negative, dar și kilogramele pe care le acumula au determinat-o să apeleze la ajutorul specialiștilor.

"Doamne, dacă o să înnebunesc?"

"Au început tot felul de gânduri care nu aveau legătură cu realitatea, chestii care îmi oboseau creierul, pentru că veneau în mintea mea neîncetat. Era un volum prea mare, dar nimic nu mă convingea că eu, de fapt, nu o să păţesc nimic.

Aveam gânduri ca: Doamne, dacă o să înnebunesc? Dacă o să aud voci, o să văd fantome?. A trecut perioada asta şi a început perioada în care mă simţeam rău, tot în 2015. Credeam că am cancer, leucemie, tumori şi mi-am făcut foarte multe analize", a povestit  Oana Radu pe un cont de socializare. potrivit SPECTACOLA.RO

"Mâncarea era singurul meu loc în care mă regăseam"

Totodată, Oana Radu a recunoscut faptul că stările de anxietate au copleșit-o, motiv pentru care nu putea să mai doarmă, iar alimentația era una haotică. Artista și-a găsit refugiu în mâncare, lucru care a dus la acumularea multor kilograme. 

"Starea mea de rău continua, pentru că nu mă mulţumisem că văzusem că rezultatele mele erau bune. În perioada în care m-am simţit rău nu voiam să ies deloc din casă. Luam ceaiuri şi pastile pentru somn, pentru că nu puteam să dorm. Timpul a trecut şi nu mă mai mulţumea nimic şi am început să mă îngraş.

Mâncarea era singurul meu loc în care mă regăseam, era fericirea mea şi mâncam ca să-mi vindec stările. Ştiind că urmează să mănânc ce vreau în ziua respectivă, nu mai aveam gânduri urâte. Nu mai avea loc niciun fel de teamă, niciun atac de panică. Şi am început să mănânc şi nu a fost mai bine. Toate stările mele s-au transformat în stări mai grave", a mai declarat Oana Radu.

Oana Radu a slăbit 44 de kilograme

Oana Radu și-a făcut debutul în showbiz odată cu participarea la Vocea României și a devenit treptat una dintre cele mai îndrăgite artiste. 

După ce a reușit să slăbească eroic 44 de kilograme, Oana Radu spune că se află în cea mai bună formă a ei și este extrem de mândră de ce a reușit să obțină, după o perioadă lungă de eforturi.

Vedeta a mărturisit că vrea să mai slăbească încă cinci kilograme pentru a ajunge la forma la care visează dintotdeauna.

"Sunt în cea mai bună formă a mea. Soțul meu mă ajută, săracul de el, câtodată îmi dau seama că este un erou. Eu fac curățenie, iar soțul meu gătește. Ca defect, el este cicălitor, care include următoarele substraturi: stresant, vrea să fac totul bine, vrea să fiu serioasă cu oamenii, să-mi țin cuvântul, să fie ordine în casă, îmi spune să nu mai râd tare. Dar în dimineața aceasta mi-a făcut un compliment. Mi-a spus, în sfârșit, arăți cel mai bine din viața ta. El a muncit foarte mult cu mine, pentru că eu mâncam pe furiș. El mă antrenează, mă ajută.

Am dat jos de la 104 la 60 de kilograme și mă mențin între 60 și 62. Ar fi 44 de kilograme. Mai vreau să slăbesc până la 55 de kilograme. El mă susține în tot ceea ce vreau să fac. El mi-a zis așa: tu o să fii mulțumită de forma ta, în momentul în care vei posta poze cu tine întreagă, o să apari la televizor fără chestii lungi. De vreo lună îmi place de mine", a declarat Oana Radu, la Antena Stars, în urmă cu doar câteva săptămâni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel