Oana Radu, detalii din divorțul de soțul ei, Cătălin Dobrescu: "Cred că nu l-am iubit niciodată"
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Oana Radu
Sursa foto: Facebook Oana Radu
Oana Radu a făcut noi declarații referitoare la divorțul de soțul ei, Cătălin Dobrescu

"Ziua divorțului a fost cu adevărat printre cele mai fericite din viața mea. De ce să mint că m-am sinucis? Că nu m-am sinucis. Nu vreau să demonstrez nimic nimănui. (...) El avea o problemă cu orice făceam, orice gândeam, orice spuneam, orice era vina mea, orice era o situație care îl deranja. El se aștepta ca după terapie să devin o persoană superbă. El nu știa că de fapt eu meargeam la terapie ca să scap de el din viața mea. Normal că la televizor vii și spui că e totul roz. El era autoritar cu orice făceam eu, cu orice lucru din viața mea, al trebuia să dețină controlul. De asta l-am îmbrățișat ca fiind o soluție bună, că mi-a lipsit din copilărie autoritatea”, a spus Oana Radu, în podcastul lui Teo Trandafir.

"Eu cred că nu l-am iubit niciodată, de fapt"

"Eu eram servitoarea lui din punct de vedere emoțional. La cum simt lucrurile în momentul de față, eu cred că nu l-am iubit niciodată, de fapt. De fapt, a fost o semi-obsesie combinată cu un sindrom Stockholm destul de puternic”, a punctat artista.

"Faptul că am hotărât împreună că o să ne strângem mâna amiabil și că după aceea lucrurile s-au schimbat radical... Cătălin a vrut să ne împăcăm foarte mult timp, până acum câteva luni. Chiar și după ce divorțasem. Și faptul că eu l-am refuzat cred că pentru el a fost un moment în care s-a produs un declic și a zis "gata, dacă nu, hai că-ți arăt eu". Și atunci a început să facă tot felul de răutăți. Mi-au dispărut lucruri din casă, mi-au dispărut actele de la un ceas pe care eu îl cumpărasem de la el. Eu, fiind soția lui, am cumpărat de la el un ceas. Și mi-a dispărut certificatul de autenticitate și celălalt certificat cu care ceasul este cumpărat. Eu i-am plătit ceasul”, a povestit Oana Radu.

Sursa: unica.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel