Oana Pellea vine cu lămuriri despre presupusul scandal cu Margareta Nistor. "Exprimare de maidan a unui neadevăr!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
colaj: Wiki Commons
colaj: Wiki Commons
Este cu adevărat Oana Pellea "la cuțite" cu criticul de film Irina Margareta Nistor?

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui podcast, Irina Margareta Nistor dezvăluia faptul că marele actor Amza Pellea a cerut să îi fie dublată vocea în filmul "Mihai Viteazu". Acesta s-ar fi temut că accentul lui oltenesc va afecta imaginea personajului. Presa a speculat că cele două ar fi intrat în conflict pe seama acestei afirmații și că, de fapt, fiica actorului ar fi fost revoltată de cele spuse de Nistor. În realitate, însă, actrița a dezvăluit că nu a făcut altceva decât să facă mici rectificări la afirmațiile Margaretei Nistor din podcast și că totul a fost înțeles greșit.

„Nu au existat niciun fel de probleme cu vocea lui Amza Pellea. Dimpotrivă… Glasul omului era în perfectă stare. În realitate, Amza a cerut expres să nu i se folosească vocea pentru că s-a temut ca accentul său oltenesc să nu îi discrediteze personajul. Adevărul este că a avut rezerve și a crezut că glasul său nu e suficient de adânc, de impunător pentru dimensiunea lui Mihai Viteazul.

Un actor de talia lui Amza, care să își recunoască o slăbiciune pentru un asemenea personaj, ne arată ce măreție avea marele actor. Dar să știți că gestul din Mihai Viteazul nu a fost singular pentru Amza Pellea. A făcut același lucru și cu ani în urmă pentru filmul Dacii, în care-l interpreta pe Decebal. Să ne înțelegem o dată pentru totdeauna. Nu i-a cerut cenzura, nu a fost răgușit, nu s-a întâmplat nimic. A fost dorința lui specială”, declara Irina Margareta Nistor în podcastul amintit.

Care este adevărul

După ce au fost publicate mai multe articole în care se spune că Oana Pellea ar fi la cuțite cu Margareta Nistor, actrița a făcut, în cele din urmă, o postare edificatoare:

"Exprimare de maidan a unui neadevăr! Îmi pare rău pentru presa de scandal din România dar NU sunt în niciun conflict cu Irina-Margareta Nistor! Am adus doar rectificări la o informație despre dublarea vocii tatălui meu în filmul “Mihai Viteazul”. Căutați conflicte și lupte în altă parte… și, din păcate, lumea e plină de conflicte reale… Lăsați la o parte titluri penibile și informații false! O primăvară minunată tuturor!" a scris actrița pe contul personal de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel