Oana Pellea, revoltă după accidentul de la 2 MAI: Postez din neputință, disperare și durere... Avem un stat eșuat!
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Oana Pellea, mesaj emoționant după accidentul de la 2 MAI: Postez din neputință, disperare și durere... Avem un stat eșuat! / Foto: Facebook Oana Pellea
Oana Pellea, mesaj emoționant după accidentul de la 2 MAI: Postez din neputință, disperare și durere... Avem un stat eșuat! / Foto: Facebook Oana Pellea
Actrița Oana Pellea a reacționat după accidentul de la 2 MAI.

Actrița Oana Pellea spune că avem un stat eșuat, după ce doi tineri au murit, fiind accidentați de un șofer drogat, la 2 MAI.

"Postez din neputință, disperare și durere…Te oprește poliția. Îți găsește Poliția droguri în mașină. Nu ți se face test pentru drog. Nu ai nici actele în regulă. Poliția este anunțată că mergi periculos, că te clatini pe picioare și ești vai de capul tău…poliția nu vede că te clatini, uită de drogurile găsite, uită de acte, în doi kilometri ești oprit de două ori pentru că mergi fără direcție…

Poliția iți dă drumul și peste 30 de minute… tu omori doi adolescenți…rănești grav alți adolescenți, distrugi familii… Își asumă Poliția vină, cum este posibil să nu anunțe familiile celor decedați, a fost cineva demis, condamnat, închis, tras la răspundere?

La înmormântarea celor doi, o adolescentă plângând spunea: "De asta plecăm din țară, pentru că nu ne simțim în siguranță"! Așa este! Nu suntem în siguranță la noi în țară! De ce Ministrul de Interne nu face o celulă de criză??? De ce Șeful Poliției nu deschide o anchetă în loc să încerce să și apere subalternii? Avem un Stat eșuat! Mi e teamă că definitiv irecuperabil! Până acum..nici o demisie, nici un demis…doar DOI adolescenți ce și au pierdut Viața! Familii distruse…alți adolescenți răniți… Dumnezeu să-i odihnească pe cei doi adolescenți! Condoleanțe familiilor!", a scris Oana Pellea pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: DIICOT, anunț despre Vlad Pascu și problemele cu drogurile

Actrița Oana Pellea a reacționat și în cazul Alexandrei, tânăra însărcinată care a murit la maternitatea din Botoșani, după ce a fost lăsată timp de 7 ore să agonizeze de durere.

"Postez din neputință, disperare și durere…A murit cerând ajutor! În ce țară trăim???? Oficialitățile fac ceva??? Ministrul Sănătății? Aloooo! Ce anchete mai vreți să faceți? De câte probe mai aveți nevoie??? Această mamă a lăsat în urmă 3 copilași… A murit cerând politicos ajutor, în timp ce avea dureri îngrozitoare!

DEMISIA directorului spitalului, DEMISIA doctorului respectiv, retragerea dreptului de a mai profesa, sancționarea penală a tuturor vinovaților! Oamenii aceștia se fac vinovați de crimă! Să fie judecați și condamnați! ACUM! ACUM. Dumnezeu să o odihnească pe Alexandra!", a scris Oana Pellea.

VEZI ȘI: Rafila demască "o problemă de mentalitate", după moartea Alexandrei. "Atunci când ești de gardă trebuie să dormi și nu trebuie neapărat să îți tratezi pacienții"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel