Oana Mizil, mesaj pentru Victor Ponta și Daciana Sârbu: Nu vreau să ajungă în situaţia noastră
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Oana Niculescu Mizil a declarat, vineri, că Marian Vanghelie trebuie eliberat din arest, deoarece "se încalcă niște reguli, principii, drepturi de apărare" și a arătat că speră ca premierul Victor Ponta și soția sa, Daciana Sârbu, să nu ajungă în situația în care se află și partenerul ei de viață.

Prezentă vineri la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ), unde se va judeca o cerere a primarului suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, de înlocuire a arestului preventiv cu o măsură mai ușoară, Oana Niculescu Mizil a fost întrebată despre o postare a partenerului său de viață de pe Facebook, în care acesta se referea la situația premierului Victor Ponta.

"Este dreptul lui de a vorbi și el știe exact ce s-a întâmplat în partid. Știu și eu, dar nu vreau să vorbesc. Pe mine mă preocupă acum fetița, mă preocupă sănătatea noastră. Eu nu vreau să ajungă cineva în situația noastră, nici Victor, nici Daciana în situația mea, pentru că este o situație foarte grea. Eu în politică nu mai sunt, dar voi avea grijă de oamenii de rând, pentru că ceea ce se întâmplă cu Marian, și aici este regretul meu ca fost om politic, este și regretul lui Marian și al celorlalți care au fost colegi cu el de arest, că nu ne-am ocupat mai devreme de oamenii de rând care sunt în aceeași situație. Mulți dintre ei sunt oameni nevinovați", a declarat Oana Mizil, citează Agerpres.

Fosta politiciană a precizat, totodată, că Marian Vanghelie "ține la colegii lui", deși "unii i-au făcut rău", arătând că acesta nu se gândește să demisioneze, deoarece se află "sub prezumția de nevinovăție".

De asemenea, Oana Mizil a menționat că, în opinia sa, Marian Vanghelie ar trebui eliberat, după ce a stat mai mult de 100 de zile în arest, deoarece în cazul lui "se încalcă niște reguli, principii, drepturi de apărare".

ÎCCJ judecă, vineri, cererea lui Marian Vanghelie de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau cu controlul judiciar, în dosarul în care este acuzat de DNA de abuz în serviciu, luare de mită și spălare de bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel