Oana Mizil, acuzații pentru Marian Vanghelie. A ajuns la spital / UPDATE: Primul mesaj al lui Vanghelie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Oana Mizil îl acuză pe Marian Vanghelie că a agresat-o fizic, potrivit Antena 3. 

Oana Mizil ar fi ajuns sămbătă noapte la un spital din București, pentru îngrijiri medicale, conform sursei citate.

Poliția, primul mesaj

Conform unui comunicat al Poliției, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02:08, polițiștii din Snagov au fost sesizați prin apel 112 de către un spital din București că la unitatea de primiri urgențe a fost transportată cu un echipaj medical o pacientă, în vârstă de 45 de ani, care a afirmat la internare că a fost agresată fizic de către concubinul său.

„La data de 24 iulie, în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”, au transmis polițiștii. 

Potrivit Antena 3, este vorba despre Oana Mizil, care ar fi fost agresată de către Marian Vanghelie.

UPDATE 1: Între cei doi ar fi avut loc o ceartă. Marian Vanghelie nu a fost audiat încă.

Primul mesaj al lui Vanghelie

UPDATE 2: Marian Vanghelie susține că nu și-a agresat partenera de viață. Acesta a declarat reporterilor Antena 3 că a existat o scurtă altercație, sâmbătă seară și, pentru că Oana Mizil are probleme cu tensiunea, a chemat salvarea.

Marian Vanghelie susține că se pregătește să meargă la mare împreună cu Oana Mizil și că întreagă opinie publică o va vedea pe aceasta și se va convinge că nu are probleme de sănătate. Acesta susține că sunt încă împreună, dar nu a dorit să comenteze informațiile potrivit cărora a fost emis un ordin de protecție împotriva sa.

Marian Vanghelie a declarat că „nu am lovit-o (n.r. pe Oana Mizil), nu s-au întâmplat asemenea lucruri. Ne-am certat, pur și simplu. O ceartă firească, se întâmplă în toate familiile. Am țipat un pic mai tare. Soția mea are probleme cu tensiunea. În contextul acesta, i s-a făcut rău și eu am chemat salvarea. I-am dat o pastilă, a venit salvarea, am decis să o ducem. M-au întrebat ce s-a întâmplat. (...) Nu s-a lovit nimeni. Incidentul a fost din cauza tensiunii, am chemat salvarea. Procedura, la spital, este ca, pe baza unor certuri, să cheme Poliția pentru certificat medico-legal. A venit Poliția, le-am spus ce s-a întâmplat. Soția a zis că nu vrea să facă plângere penală pentru că ne-am certat. Nu s-a întâmplat nimic, mâine o să ne vedeți la mare cu copilul”, a zis acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel