Oana Lovin, REZULTAT TEST POLIGRAF după provocarea lansată lui Nicușor Dan
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
S-a aflat care este rezultatul testului poligraf făcut de Oana Lovin.

Oana Lovin a anunțat, duminică seară, că va face testul poligraf pentru a răspunde la „toate suspiciunile” și l-a invitat pe Nicușor Dan să i se alăture.

„Mă duc la testul poligraf. Îl invit să vină cu mine pe Nicușor Dan. Cum e capabil să conducă un oraș dacă nu e capabil să conducă propria mașină? El spune că va construi un nou București. Cum poate construi un București nou cu metehne vechi când asupra lui sunt anumite suspiciuni? (...) Voi răspunde la toate întrebările… să vedem dacă sunt cu rușii, dacă sunt PSD-istă. Voi răspunde la toate suspiciunile”, a spus Oana Lovin, duminică seară, la Sinteza Zilei.

Luni, Oana Lovin a mers și a făcut testul poligraf. Înainte de „momentul adevărului”, Oana Lovin a scris că „PNL, USR, Orban, Clotilde Armand, Nicușor Dan și toate flașnetele băieților din pădure care activează în media și online, mi-au adus acuzații mincinoase. Cu asta se ocupă PNL și USR, cu hărțuirea cetățenilor”.

Rezultatul testului poligraf

Oana Lovin a făcut public rezultatul testului poligraf, marți, printr-un video postat pe Facebook.

„Au fost patru întrebări relevante, respectiv: Ești plătită de PSD să protestezi? Ai rude în PSD? Lucrezi pentru Serviciile Secrete Ruse? Lucrezi pentru Serviciile Secrete Române? Răspunsurile la aceste întrebări, concluzia, de fapt, este următoarea: Nu au provocat în traseele diagramelor poligraf modificări semnificativ caracteristice prezenței indicilor comportamentului simulat. Adică n-am mințit!”, a spus Oana Lovin.

„Ba mai mult, am mai avut o întrebare: Ai mințit vreodată pentru a obține beneficii materiale necuvenite? Asta este întrebarea! Am spus „Nu” și n-am mințit”, a precizat Oana Lovin. 

Oana Lovin a încheiat cu provocarea pentru Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei. „Nicușoare, tu ești în stare să vii la poligraf și să răspunzi dacă ai mințit vreodată pentru beneficii materiale necuvenite?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel