Oana Ioniţă, actriţă şi concurent MasterChef, la Oracolul Vedetelor
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 02 Martie 2022, 13:46
WhatsApp
Oana Ioniță - arhivă personală: Spectacola
Oana Ioniță - arhivă personală: Spectacola
Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Oana Ioniță a acceptat PROVOCAREA.

SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie? 

Oana Ioniță: Aveam două, primul era să joc în filme și cel de-al doliea era să fac bani că să-mi ajut familia. Când eram eu mică, se difuza serialul Dalas, și inventasem un Joc care se numea "de-a Dalasul", care consta în a reproduce secvențele din serial cu copii de pe stradă. Eram un fel de regizor, scenarist, producător și actor, le spuneam copiilor ce să facă, stabileam cine ce rol are, decoruri și replici, în  mare, improvizăm...  Îmi plăcea să fiu Sue Ellen dar îi jucăm și Bobby sau pe Pamela. Nu știu de ce mă ascultau copii, îmi amintesc că uneori îi cam obligam, nu toți  păreau că vor să facă asta. 

CITEŞTE CONTINUAREA PE SPECTACOLA.RO

Oana Ioniță, REVENIRE spectaculoasă. Cine mai apare în „Pup-o mă! (2)”

Fosta Miss Playboy Oana Ioniță face parte din distribuția filmului „Pup-o, mă! 2”.

În plină pandemie, Alin Panc, Văru' Săndel și Cosmin Seleși au filmat partea a doua a comediei „Pup-o, mă!”, în regia Cameliei Popa.

În distribuție o găsim și pe fosta Miss Playboy, Oana Ioniță. După o absență destul de lungă din vizorul publicului, actrița a fost cooptată pentru comedia „Pup-o, ma2! Mireasa nebună”.

Alin Panc, Camelia Popa și Oana Ioniță au vorbit pentru Spectacola despre acest subiect.

Revenirea Oanei Ioniță


De-a lungul timpului, Oana Ioniță a jucat în mai multe telenovele și sitcom-uri românești. 

„De ce comedie? Pentru că așa s-au aliniat planetele (n.r. râde). Nu glumesc. Cred în soartă și mai cred și că atunci când ceva este pentru tine, nu te poate rata. Acest rol a fost pentru mine și sunt maxim de bucuroasă și recunoscătoare pentru oportunitatea de a lucra alături de oameni extraordinar de talentați și frumoși inside-out. Camelia Popa este un om minunat înainte de toate și un regizor de excepție. Cu Alin Panc am mai lucrat la "Inima de țigan", știam deja că e un om mișto și profesionist. Pe ceilalți i-am cunoscut abia acum, prin intermediul acestui proiect. Toți sunt foarte talentați și faini, iar atmosfera este ca într-o familie numeroasă", a declarat Oana Ioniță pentru Spectacola. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?