Oana Bulai, PSD Neamț: Petre Daea este omul potrivit să continue munca începută de Adrian Chesnoiu
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Petre Daea   Sursă foto: Facebook Petre Daea
Petre Daea Sursă foto: Facebook Petre Daea
Mă bucur că Ministerul Agriculturii va fi condus în continuare de un profesionist, declară deputatul PSD de Neamț, Oana Bulai.

"Adrian Chesnoiu a reușit ca în mandatul său să repună agricultura românească pe un făgaș corect, după aproape 2 ani în care nu prea a contat. A transformat, din nou, agricultura din țara noastră într-o prioritate națională, lucru dovedit de proiectele pe care le-a inițiat. A fost cel care a demarat discuțiile pentru renegocierea PNRR pe agricultură, pentru că, nu trebuie să uităm, agricultura nu primește niciun eurocent din cauza fostului ministru USR al fondurilor europene.

Petre Daea este omul potrivit să continue munca începută de Adrian Chesnoiu la Ministerul Agriculturii. Cunoaște foarte bine domeniul, iar fermierii l-au apreciat pentru rezultatele avute.

Am avut plăcerea să colaborez cu dl Daea în calitate de consilier de stat. Este un om deosebit, un profesionist, dedicat muncii sale.

Vreau să îi asigur pe fermierii din Neamț că ușa Ministerului Agriculturii le este deschisă, iar orice problemă pe care o vor întâmpina o voi prezenta noului ministru Petre Daea", precizează Oana Bulai.

Petre Daea nu recomandă fermierilor raţionalizarea apei: Planta nu poate trăi fără apă. Cu hrana nu-i de joacă!Cele mai importante stiri   ›   Stiri   ›   Info utileRodica Mitu | 06 iul, 18:10Editeaza | Sunteti autentificat cu ADMIN - Articolul are 310 accesari | Vizibilitate articol: PUBLICAT  Facebook  Twitter  WhatsApp  Email

Petre Daea, recomandare pentru  micii fermieri

Întrebat, la finalul Comitetului Politic Naţional al PSD, dacă le va recomanda micilor fermieri să folosească apa cu mai multă atenţie, Petre Daea a spus că nu poate face acest lucru.

„Eu nu pot face asta, şi să fim bine înţeleşi. Planta nu poate trăi fără apă, este factorul vital. Legumicultorii pun aceste culturi în zone sigure de apă. Nu-şi permite nici un legumicultor să planteze vreo legumă undeva dacă nu are sursă de apă. (...) Cu hrana nu-i de joacă. Aici nu ne jucăm de-a asigurarea hranei, de aceea le transmit fermierilor să-şi folosească resursele de care beneficiază în zona respectivă”, a spus Petre Daea.

El i-a îndemnat pe agricultori să irige, să folosească toate sursele de apă pe care le au la îndemână, în aşa fel încât să realizeze producţia pentru care au investit, iar toată populaţia să se hrănească cu produse româneşti. „Acolo unde a secat sursa de apa, ce să-i fac? Eu n-am o soluţie, în condiţiile în care nu există apă. De unde să o aducă, cine să o aducă şi cine să o folosească, în condiţiile în care nu există sursa respectivă? (...) Voi continua toate proiectele începute de domnul Adrian Chesnoiu”, a mai spus Petre Daea.

Vezi și: Petre Daea, primele declarații ca ministru propus pentru Agricultură. ”Văd cu multă îngrijorare și cu mult regret”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel