Oana Băluță, reacție DURĂ după scuzele vloggerului "Colo". "Nu e nicio caterincă"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Oana Băluță a reacționat dur după ce vloggerul Colo, cel care a stârnit controverse în ultimele zile, și-a cerut scuze printr-un vlog. 

"Încadrarea acelui mesaj care instigă la viol sub umbrela protectoare a glumei riscă să ducă discuția în eternul conflict dintre (in)acceptabilitatea morală a glumelor despre viol și violență versus libertate de exprimare. Vloggerul face acestă încadrare: a fost o glumă. Însă în clipa în care ai pășit în zona instigării la viol, violență sexuală, ai părăsit bine de tot tărâmul glumelor.

Simplu spus: nu e nicio caterincă în ceea ce a înregistrat despre fetele de 15-16 ani. Ba mai mult. Caterinca fuge ea la Poliție dacă mai aude că video-ul este glumă", a scris Oana Băluță pe pagina de Facebook.

"Demnitatea fetelor a fost afectată"

"Mi-aș dori să înțelegem cât mai mulți că violența nu e bună. Nu e bună nici măcar ca subiect de glumă, cu atât mai mult cu cât e vorba de o formă radicală de violență precum violul, mai exact viol asupra unor fete minore.

Scuzele se oferă în primul rând fetelor, femeilor, nu celor din industrie. Demnitatea fetelor a fost afectată, împotriva lor s-a manifestat în video.

Între ceea ce spui și fapte e nevoie să fie coerență. Nu e suficient să spui că respecți femeile, facă ceea ce faci este exact opusul a ceea ce spui. Sper să fie ultimul text pe care îl mai scriu despre ins".

Citește și: Vloggerul Colo, anchetat de Poliţia Capitalei. "Îmi cer scuze. Respect toate femeile" - prima reacţie a tânărului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel