Oamenii vor vizita Terra ca pe o destinaţie de vacanţă, crede Jeff Bezos pentru viitor
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Jeff Bezos crede că pe viitor oamenii vor ajunge doar ”în vizită” pe Terra. 

Jeff Bezos, fost CEO al Amazon şi fondatorul companiei de turism spaţial Blue Origin, a declarat că se gândeşte că pe viitor oamenii vor "vizita Pământul la fel cum vizitează Parcul Naţional Yellowstone", informează DPA, scrie Agerpres. 

Bezos crede că el şi miliardarii lumii vor găsi în curând o modalitate de a face din oameni o specie interplanetară care va coloniza diferite planete.

Spațiul cosmic, ”acasă”!?



Miliardarul american, a doua persoană cea mai bogată din lume, potrivit Bloomberg Billionaires Index, prezice că, pe viitor, mulţi copii vor putea considera spaţiul cosmic ca fiind "acasă".

"În timp, milioane de oameni se vor muta de pe Pământ în spaţiu. Aceasta este viziunea Blue Origin - cu milioane de oameni lucrând în spaţiu", a declarat Bezos în timpul unei discuţii despre politica spaţială americană care a avut loc la Catedrala Naţională din Washington, DC.

"De-a lungul secolelor, majoritatea sau mulţi oameni se vor naşte în spaţiu. Aceasta va fi prima lor casă. Se vor naşte pe aceste colonii şi vor trăi în aceste colonii. Ei putea vizita Pământul, aşa cum vizitaţi dumneavoastră Parcul Naţional Yellowstone", a precizat Bezos.

Cât ar putea ”suporta” Terra?



"Terra poate suporta, să spunem, până la un anumit punct 10 miliarde de oameni. Trebuie să muncim din greu pentru a realiza cum să facem asta fără a degrada planeta. Sistemul solar poate suporta un trilion de oameni", a adăugat miliardarul american, pentru care soluţia la creşterea populaţiei este descoperirea unor locuri în sistemul solar unde oamenii pot trăi.

Bezos consideră, de asemenea, că turismul spaţial nu este nimic nou, accentul punându-se în opinia sa pentru a-l face constant şi mai ieftin.

VIDEO VIRAL cu iubita lui Jeff Bezos și Leonardo DiCaprio

Val de glume pe rețelele de socializare după apariția unui clip în care iubita lui Jeff Bezos l-a întâlnit pe Leonardo DiCaprio. Lauren Sanchez, care era însoțită de Jeff Bezos, a fost surprinsă în timp ce-l sorbea din priviri pe actor. 

De cealaltă parte, miliardarul s-a uitat la DiCaprio cu foarte puțin interes, potrivit Daily Mail.

Citește mai multe aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel