Oamenii vor exilarea unui artist celebru care ar fi întreținut relații sexuale cu minore
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mai muilte branduri și-au tăiat legăturile cu o celebritate acuzată de relații sexuale cu minore.

Mai multe branduri din China au tăiat legătura cu celebritatea chinez-canadiană Kris Wu, după ce acesta a fost acuzat că a ademenit fete de vârste fragede, printre care și minore, să întrețină relații sexuale cu el. Conform BBC, acuzele vin din partea unei femei care spune că a fost una dintre victimele sale și au provocat mare scandal în țară.

Wu este un actor și cântăreț foarte popular în cea mai populată țară a lumii și a negat acuzațiile, spunând că a început la rândul său un proces pentru defăimare. Mulți locuitori ai Chinei au cerut acestuia să părăsească industria de divertisment și să părăsească țara.

Ce s-a întâmplat?

În ultimele săptămâni, o tânără studentă de 19 ani pe nume Du Meizhu a postat pe rețelele de socializare acuzații cum că Wu le ademenea pe adolescente să se culce cu el prin promisiuni deșarte cum că ar ajunge în industriile muzicală sau cinematografică. Duminică, tânăra victimă a lui Wu a dat un interviu pentru site-ul NetEase, spunând că știe că mai sunt încă alte șapte victime pe care le cunoaște. Două dintre ele erau minore, dar în China vârsta legală pentru consimțământ este de 14 ani.

17 ani avea tânăra când l-a întâlnit pe cântăreț și a fost invitată acasă la el, alături de alte fete, unde s-a încurajat consumul de alcool. A doua zi, aceasta s-a trezit în patul cântărețului, mai acuză Du. În plus, celebritatea mai plătea alte femei cu care s-a culcat pentru a-i mai aduce fete.

Femeia spune că a fost plătită cu 77.130 dolari pentru „a-și ține gura”, însă a decis să vorbească despre ceea ce a pățit pentru că voia să fie „ultima victimă”. Aceasta a mai explicat că vrea să dea înapoi banii și că este gata de un proces împotriva sa pentru încălcarea contractului.

Răspunsul lui Kris Wu

Echipa de management a artistului a negat acuzațiile și au acuzat-o pe tânără că a inventat povestea. Luni, Wu a scris pe platforma Weibo: „Nu am răspuns mai devreme pentru că nu am vrut să încurc procedurile legale... însă nu mai rezist”. Ulterior, bărbatul de 30 de ani a spus că s-a întâlnit cu Du la petrecerea unui prieten, dar a negat alte acuze. „Dacă făceam orice altceva, m-aș fi dus chiar eu la închisoare”, a conchis el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel