Data actualizării:
Data publicării:

"Oamenii nu cred că se schimbă". Jurnalista Andreea Marinescu și viața alături de soțul ei, comisarul Adrian Tiulescu: "Provocările își fac simțită apariția"

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Andreea Marinescu Official
Sursa foto: Facebook Andreea Marinescu Official
Andreea Marinescu, prezentatoare de știri la PRO TV, a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, comisarul Adrian Tiulescu. Cei doi sunt de 12 ani împreună.

"Noi, cumva, suntem genul acela de cuplu care funcționează foarte bine în situații în care cei mai mulți pot ceda. Atunci suntem extrem de lipiți și cred că e un punct forte. Ne cunoaștem destul de bine și cred că, după mulți ani de relație și iată și de căsătorie câțiva, ne știm bine de tot limitele și punctele slabe. În același timp, descoperim în continuare destul de des că e minunat să fim împreună și ne bucurăm să spunem că încă există îndrăgosteală și nu doar iubire", a spus Andreea Marinescu pentru unica.ro.

"Nu prea avem timp să ne plictisim, dar cred că nu are legătură cu meseriile noastre, ci doar cu firile noastre. Un Capricorn cu un Taur sub același acoperiș poate părea o combinație perfectă și este… însă nu întotdeauna liniștită, provocările își fac simțită apariția, dar asta ne place", a mai spus jurnalista.

"Nu am închis "jocul”

"Adi e un tip foarte mișto și un tată atent. Îmi place de el că îmi place de el, nu m-am gândit că vreau să-l schimb în vreun fel, când ne-am îndrăgostit. Așa că nu mă gândesc nici acum. Oamenii nu cred că se schimbă. Pot evolua, se pot adapta, dar în esență nu se schimbă, așa că în continuare îmi place așa cum este el. Acum, după 12 ani de poveste, cele mai romantice surprize sunt gesturile mărunte care se regăsesc în viața de zi cu zi și îmi place mult că încă avem chestia asta, că nu ne-am plafonat și nu am închis "jocul”, a mărturisit Andreea Marinescu.

"Soţul meu este ofiţer la Serviciul Omoruri. L-am văzut, e adevărat, prima oară la Poliţie, la un caz…  şi o singură dată l-am zărit la o crimă, dar efectiv să lucrăm în acelaşi timp la acelaşi caz nu s-a întâmplat. Cumva, după ce am devenit un cuplu, am evitat, tocmai ca să nu fie nimic interpretat greşit", spunea, anul trecut, vedeta PRO TV, într-un interviu pentru TV Mania.

Andreea Marinescu și comisarul Adrian Tiulescu și-au unit destinele în 2018, după ce, în primăvara anului anterior, știrista îl adusese pe lume pe fiul lor, Armin. Aceasta mai are un băiat, Vladimir, în vârstă de 13 ani, din prima căsătorie. 

Vezi și:  "Evident că o urmăream". Mona Nicolici, despre rivalitatea cu Andreea Esca și demisia de la Antena 1: "Mi se reproșa că mi-am permis să fac al doilea copil"

Cum se înțelege Lavinia Petrea cu soțul ei, procurorul Romulus Varga:  "Mă supăram când aflam de la televizor că el se ocupă de un anumit dosar"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel