O ZODIE trebuie să aibă mare grijă, Luna neagră își va lăsa amprenta în săptămâna 24 februarie - 2 martie
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Horoscop
Horoscop
Toată săptămână 24 februarie - 2 martie este în continuare Mercur retrograd, deci aveți grijă la ce mesaje trimiteți, la cum plecați la drum, la ce acte semnați. 

"Luna nouă este epuizantă, simțiți că nu mai aveți suflu, că nu mai știți ce să mai faceți, că trageți de voi. Dar, din fericire, Marte a intrat în casa a 10-a, lângă celălalte planete în Capricorn, vă scoate din orice moleșeală, vă face să lucrați fără să vă gândiți prea mult, discuțiile cu oamenii din zona profesională sunt mai așezate, mai liniștite, sunt mai constructive. Adică, dacă ați așteptat să purtați niște discuții cu oamenii de la serviciu, fie că sunt cu o autoritate, fie că sunt colegi, săptămâna 24 februarie - 2 martie este foarte bună, pentru că o faceți fără supărare, fără frustrare. Interesant va fi că veți ajunge la o înțelegere care va fi pe placul ambelor părți. De aceea, ar fi foarte bine să nu amânați săptămâna.

Aș avea puțină rugăminte la Venus care face careu cu Pluto. Este adevărat că este și Luna neagră la voi în semn, ceea ce înseamnă că nu vă mai convine de voi, poate fizic, poate cum vă îmbrăcați, totuși nu dați vina pe ceilalți, din contră, luați acțiune", sunt previziunile astrale ale astrologului Daniela Simulescu pentru nativii Berbec. 

Vezi ce rezervă astrele celorlalte zodii în videoul de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel