O vârstnică în stare de ebrietate a fost violată de mai multe ori
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
O vârstnică în stare de ebrietate a fost violată de mai multe ori  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
O vârstnică în stare de ebrietate a fost violată de mai multe ori / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
O vârstnică de 72 de ani din Ivănești, județul Vaslui, a fost violată în mod repetat de un bărbat din aceeași comună.

Clipe de coșmar pentru o femeie în vârstă de 72 de ani din localitatea Ivănești. Aceasta a fost violată de mai multe ori de către un bărbat din comună, care a profitat de faptul că Elisabeta se afla în stare de ebrietate. Primul viol a avut loc în după-amiaza zilei de miercuri, când victima a fost trântită într-un șanț și batjocorită de către Vasile Plopu.

După ce a comis fapta, acesta a mers la un bar din sat, unde a consumat băuturi alcoolice. Spre seară, agresorul a revenit la locul faptei, unde a găsit-o pe femeie în starea în care a lăsat-o. A profitat din nou de ea, de data aceasta lovind-o cu pumnii în cap. La un moment dat, Plopu a încercat să-și stranguleze victima, strângând-o de gât. Victima a fost salvată de către un martor, care a sunat la 112.

„Am fost sesizați, în data de 21 aprilie, la ora 20:27, cu privire la faptul că o femeie din comuna Ivănești ar fi fost victima unei agresiuni. Colegii care s-au deplasat la fața locul au constatat că cele reclamate de martor se adeveresc. Un bărbat din sat ar fi profitat de femeie de două ori, ulterior fiind și agresată fizic. Suspectul a fost reținut joi după-amiază, iar azi va fi prezentat la Parchet, cu propunerea măsurii de arestare preventivă. Cercetările au fost efectuate de secția 1 Poliție Rurală Vaslui. In cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit Vremea Nouă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel