O vârstnică i-a interzis pompierului care a salvat-o să îi intre în casă, pe geam, de teamă să nu-i facă mizerie
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de Andrea Schmitt de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Andrea Schmitt de la Pixabay
O femeie de 71 de ani i-a interzis pompierului care a salvat-o să îi intre în casă, pe geam, de teamă să nu-i facă mizerie.

O vârstnică din Piatra Neamț i-a interzis pompierului care a salvat-o să intre în casă, pe geam, de teamă să nu îi facă mizerie. Pompierul o ajutase cu câteva clipe înainte.

Marți dimineață, femeia în vârstă de 71 de ani a ieșit pe geam pentru a șterge ferestrele de la balcon, dar a rămas blocată pe acoperișul de la etajul inferior. Astfel, a început să strige după ajutor, iar vecinii au apelat numărul unic de urgenţă 112.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț au interveni la fața locului cu o scară cu ajutorul căreia au urcat la etaj.

Unul dintre pompieri a ajutat-o pe femeie să intre înapoi în casă, pe geamul de la balcon. Când acesta însă a încercat să intre în casă, pe geam, femeia i-a interzis și i-a spus că trebuie să coboare pe unde a urcat. 

Motivul a fost că pompierul i-ar putea face mizerie în casă, în timp ce ea făcea curățenie.

'Nu strânge scara că doamna nu mă lasă să cobor pe la ea', a strigat pompierul către colegii săi, potrivit antena3.ro.

VEZI ȘI: Pompier de 20 de ani din România, în Grecia la incendii. "În meseria noastră nu există termenul de străin"

Tot în Piatra Neamț: O fată de 16 ani a înjunghiat mortal un bărbat de 30 de ani, apoi a sunat la 112

În noaptea de 16 spre 17 august, în jurul orei 01:00, într-un bloc situat în centrul municipiului Piatra-Neamț, o fată de 16 ani a înjunghiat mortal un bărbat de 30 de ani, potrivit Știri Neamț. Se pare că adolescenta își căuta un loc de muncă și a fost ademenită la locuința victimei. Ajunsă acolo, acesta ar fi încercat să o violeze. 

Tânăra a încercat să fugă, dar ușa ar fi fost încuiată. Pentru a se apăra a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat mortal pe individ. După incident, fata a sunat la 112 și a solicitat ajutor.

Echipajele de intervenție au spart ușa, au găsit-o pe fată pe pat și pe bărbat într-o baltă de sânge, în fața ușii. Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist. (Știrea, AICI.)

VEZI ȘI: Motociclist implicat într-un accident rutier, salvat de pompierii buzoieni care se întorceau din Grecia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel