O rulotă a ars în Râmnicu Vâlcea. Trupul unei femei de 90 de ani, găsit carbonizat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ
O femeie de 90 de ani și-a găsit sfârșitul într-un incendiu, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea.

Cadavrul carbonizat al unei bătrâne de 90 de ani a fost găsit de pompieri într-o rulotă, în urma unui incendiu izbucnit sâmbătă dimineaţa în vehiculul care era parcat pe o stradă din Râmnicu Vâlcea, au informat reprezentanţii ISU Vâlcea.

„Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi în această dimineaţă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o rulotă în Râmnicu Vâlcea, pe strada Inăteşti. La faţa locului au fost trimise două echipaje de stingere cu apă şi spumă, deoarece exista pericolul ca flăcările să se propage la mai multe locuinţe situate în apropiere. În rulotă a fost identificat un cadavru de sex feminin, carbonizat", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Pompierii vâlceni continuă cercetările la faţa locului pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Un urs a intrat în gospodăria unei familii din cartierul vâlcean Fețeni

O alertă a fost emisă în această dimineaţă în Râmnicu Vâlcea după ce un urs a intrat în gospodăria unei familii dintr-un cartier situat la periferia municipiului, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, ursul nu a atacat oameni sau animalele din gospodărie, autorităţile sfătuind totuşi populaţia din zonă să rămână alertă.

A fost emisă o atenționare RO-ALERT

„În această dimineaţă, ISU a transmis mesaj RO-ALERT în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Feţeni, în urma apariţiei unui urs. Acesta a fost găsit în gospodăria unei familii, unde a provocat pagube materiale după ce a rupt un gard. Din fericire nu au fost semnalate persoane sau animale rănite sau atacate. La faţa locului au fost trimise două echipaje ale SMURD şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Reprezentantul pompierilor a precizat că ursul a fugit din gospodărie înainte ca echipajele de intervenţie să sosească, zona fiind în continuare supravegheată de jandarmi pentru a se asigura că aceasta nu se va întoarce.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel