O universitate din România și-a mutat cursurile în online, de teama cutremurelor
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Universitatea Constantin Brâncuși trece la cursuri online din cauza cutremurelor.

Universitatea „Constantin Brâncuși“ a anunțat că va trece la cursuri online din cauza cutremurelor, conform Gorj Online:

„Având în vedere activitatea seismică manifestată în ultimele zile în județul Gorj, pentru siguranța studenților și angajaților, Consiliul de Administrație al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu a adoptat următoarele măsuri:

1. Desfășurarea tuturor activităților didactice în regim online în perioada 20-24 februarie 2023;

2. Desfășurarea activităților administrative cu asigurarea minimului de personal;

3. Reprogramarea examenelor de la Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic în funcție de evoluția evenimentelor“, se arată într-un comunicat al UCB.

CITEȘTE ȘI     -    Barajul din România situat pe o falie. Radulian: Un exemplu care nu e plăcut. În zonă se pot produce cutremure peste 6

Reamintim că săptămâna aceasta județul Gorj a fost zguduit de două cutremure destul de puternice care au fost urmate de sute de replici. Aceste cutremure au succedat cutremurelor devastatoare care au avut loc în Turcia cu mai bine de o săptămână în urmă, de 7,8, respectiv 7,6 grade pe scara Richeter. 

De asemenea, astăzi un alt cutremur, cu magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter, s-a produs în județul Gorj.

CITEȘTE ȘI     -    Cutremur în Gorj, urmat de sute de replici. Dragoș Toma (INFP): Nu trăiam atunci, dar au mai fost. Ziarele vremii au consemnat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel