O turistă din Israel a pierdut o borseta cu mii de euro pe Transfăgărășan. Ce s-a întâmplat apoi
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O turistă din Israel a pierdut o borseta cu mii de euro pe Transfăgărășan. Ce s-a întâmplat apoi / Foto: Pixabay, de Walter Kärcher
O turistă din Israel a pierdut o borseta cu mii de euro pe Transfăgărășan. Ce s-a întâmplat apoi / Foto: Pixabay, de Walter Kärcher
O turistă din Israel a pierdut o borseta cu mii de euro pe Transfăgărășan.

O turistă din Israel a pierdut o borsetă cu mii de euro într-o plimbare cu motocicleta pe Transfăgărășan, în acest weekend. Se pare că femeii i-a căzut borseta în apropiere de refugiul Salvamont Argeș, dar nu a observat că a pierdut-o și a mers mai departe.

Salvamontiștii din Argeș au observat gentuța și atunci când au deschis-o au observat că în ea se afla o sumă mare de bani, dar și un telefon. Aceștia au pornit în căutarea proprietarei și în cele din urmă au găsit-o și i-au returnat borseta.

"Felicitări Silviu Dina, Julien Berquez și Robert Năstase! Colegii noștri au observat ca unui motociclist i-a căzut ceva din mers, iar acel "ceva" era o borseta cu euro, dolari și shekeli în valoare de câteva mii de euro si cu toate actele personale ale unei... motocicliste de fapt, dar deh, cu casca pe cap, toți sunt la fel! Persoana a fost contactată după apelarea mai multor numere de telefon din agenda telefonului și prin alertarea tuturor motocicliștilor care au trecut spre Bâlea, dinspre Argeș.Din fericire, doamna care este cetățean israelian, a aflat ca a pierdut borseta când se afla deja la Bâlea Cascadă, așa că s-a întors ca să se întâlnească cu colegii noștri.Totul e bine când se termină cu bine, dar și când este un dram de noroc. Borseta putea să nu cadă fix în fața bazei Salvamont Argeș.", au scris pe pagina de Facebook reprezentanții Salvamont Argeș.

Un bătrân a găsit 100 000 de euro şi bijuterii din aur la gunoi! Poliţia i-a zis că poate păstra comoara

Un pensionar din Germania a găsit o comoară în timp ce tundea iarba din grădina lui. Acum e mai bogat cu 120 000 de euro.

Scena parcă ruptă din filme s-a întâmplat lângă Hanau. Deoarece polițiștii nu au putut afla în șase luni cine este proprietarul, bătrânul poate păstra banii și bijuteriile, conform legii, scrie Frankfurter Rungschau. Pensionarul a găsit bijuterii și bani în valoare de 120.000 de euro lângă Hanau în noiembrie anul trecut. Timp de șase luni, poliția l-a căutat pe proprietar, dar fără rezultat. Acum, i-au comunicat celui care a găsit comoara că o poate păstra. Din dorința de a-i proteja identitatea, poliția nu a dat informații despre reședința norocosului. Pensionarul a găsit comoara în timp ce tundea gardul viu. 90 de bijuterii de aur – inele, coliere - și 100.000 de euro în numerar se aflau într-un sac de gunoi vechi și murdar. Cel mai probabil, comoara se afla acolo de mult timp, potrivit sursei citate. Bărbatul a anunțat imediat polițiștii, care l-au căutat pe proprietar în toată țara. Inițial, anchetatorii au crezut că este vorba despre o infracțiune, dar această pistă nu a fost confirmată. Legea prevede că o persoană devine proprietar al lucrului găsit, dacă în șase luni de la raportarea către poliție proprietarul nu este găsit.

Reamintim și că Un bărbat din Dolj a găsit o comoară de pe vremea romanilor, veche de 2.300 de ani, în timp ce săpa în curte. Mai exact, peste 100 de monede romane și podoabe de argint. Potrivit directorului Muzeului Olteniei, Florin Ridiche, recompensa primită de bărbat a fost de 19.000 de lei. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel