Data publicării:

O tânără s-a sinucis la 17 ani. Simțea că e în carantină de 300 de ani

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Părinții devastați ai unei adolescente și-au povestit suferința, după ce fiica lor de 17 ani s-a sinucis din cauza măsurilor de restricție.

Părinții devastați ai unei adolescente și-au povestit suferința, după ce fiica lor de 17 ani s-a sinucis din cauza măsurilor de restricție, conform The Sun.

Britanica Beth Palmer a fost găsită decedată în casa sa din Sale, Marea Britanie, după ce Regatul Unit a emis reguli care restricționau interacțiunile sociale.

„300 de ani” de carantină

Ea le-a spus alor ei că parcă ar fi trecut „300 de ani" și a fost cuprinsă de frica posibilității ca restricțiile să nu mai fie vreodată ridicate.

Adolescenta talentată studia pentru a deveni un artist vocal și nu a dat indicații că avea probleme mentale înainte să fie găsită moartă, la finalul lunii martie.

Tatăl lui Beth a spus că eleva ar fi fost supărată și frustrată pentru că nu s-a putut vedea cu prietenii și nu a putut merge la cursuri. În plus, părintele îndurerat a avertizat alți părinți de efectele carantinei, după ce nu a observat supărarea fetei sale.

Restricțiile i-au pus capăt

„Nu am vreo îndoială că restricțiile au jucat o parte uriașă în moartea lui Beth. Nu a putut să termine școala, nu a putut să iasă și să-și vadă prietenii. S-a simțit de parcă perioada de trei luni va fi de 300 de ani", a continuat Mike Palmer, tatăl adolescentei.

„Devastarea este de nedescris. Mă întristează să zic acest lucru, dar nu cred că va fi singura, cred că vor mai fi alți tineri adulți, adolescenți, care se vor simți la fel, vulnerabili, poate speriați despre situația Covid-19, schimbându-le viața", a mai spus Palmer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel