O tânără de 19 ani a ajuns sub tramvai, în București. Ar fi avut căștile în urechi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: România TV
Foto: România TV
O tânără a ajuns la spital după ce a fost lovită de tramvai, duminică seara, în București.

„Din fericire, victima a scăpat cu viață și este conștientă, cooperantă. La fel era și când au ajuns la fața locului medicii de la SMURD. Ea a încercat să traverseze strada, însă nu s-a asigurat corespunzător și a crezut că va avea timp să treacă prin fața tramvaiului. Iată, tramvaiul a lovit-o, și a ajuns sub roțile acestuia. Câteva minute bune s-au chinuit pompierii și medicii să o scoată pe tânără de sub roți. A fost preluată pe targă, conștientă, însă cu multiple traumatisme, motiv pentru care a fost transportată la Spitalul Pantelimon pentru investigații suplimentare.

Între timp, la fața locului au ajuns polițiștii de la Brigada Rutieră. Traficul în zonă a fost oprit pentru cercetarea la fața locului și urmează să se stabilească dacă tânăra se afla pe trecerea de pietoni în momentul traversării sau a traversat neregulamentar. Cert este că avea căștile în urechi”, a transmis un corespondent pentru România TV.

Al doilea incident de acest fel în mai puțin de două luni

O tânără de 22 de ani a murit după ce a fost strivită de tramvai, în 2 august. Accidentul s-a petrecut pe strada Mihail Sebastian, intersecţia cu Calea Ferentari, în jurul orei 17, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei. „Se pare că victima a intrat în stop cardio-respirator, se efectuează manevre de resuscitare la faţa locului”, a declarat inițial Biroul de presă al Brigăzii Rutiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel