Data actualizării:
Data publicării:

UPDATE 2: Fetiță de 12 ani, găsită moartă într-un parc din Mangalia. Comunicatul polițiștilor

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
O fetiță de 12 ani a fost găsită moartă într-un parc din Mangalia.

Update 2 - Comunicatul poliției

Cadavrul unei tinere a fost descoperit, duminică- dimineaţă, într-un parc de pe raza municipiului Mangalia, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, Olimpia Ceară.

Potrivit sursei citate, cadavrul, a cărui identitate nu a fost încă stabilită, prezenta urme de violenţă.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul prezenta urme de violenţă, echipajul medical declarând, ulterior, decesul", a precizat oficialul IPJ Constanţa.

Update: Digi 24 transmite că ar fi vorba despre o fetiță de 12 ani, iar anchetatorii merg pe pista unei agresiuni sexuale.

Polițiștii în Mangalia sunt în alertă după ce o tânără a fost găsită fără suflare într-un parc din oraș, potrivit Antena 3. Anchetatorii investighează situația și au adus și un câine de urmă după ce trupul neînsuflețit a fost descoperit în jurul orei 5 dimineața.

„Polițiștii au confirmat că pe trupul fetei au fost găsite mai multe urme de violență, motiv pentru care se iau în calcul toate variantele. În principal, se ia în calcul varianta unei crime. Descoperirea a fost făcută puțin după ora 5:30 dimineața de câțiva localnici care mergeau la lucru și care au sunat imediat la 112.

La fața locului au venit criminaliștii și au adus chiar și un câine de urmă. Deocamdată nu i-au fost stabilite nici identitatea, nici vârsta, iar trupul a fost dus la necropsie pentru a se stabili mai întâi cauzele decesului. Sigur, mai polițiștii au prelevat deja de la fața locului probe și amprente și urmează să stabilească atât împrejurările, cât și toate celelate detalii care au dus la deces”, a transmis un corespondent pentru televiziunea citată.

Știre în curs de actualizare...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel