Data publicării:

O tânără a evadat, după ce a fost ţinută în temniţă 14 ani. A fost ademenită cu un suc într-o gară din Rusia

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Fotografie de la ALTEREDSNAPS, Pexels
Fotografie de la ALTEREDSNAPS, Pexels
O femeie din Rusia a reuşit să evadeze după ce a fost ţinută 14 ani într-o temniţă. 

Răpită, abuzată şi bătută. Acesta a fost iadul prin care a trecut o femeie din Rusia timp de 14 ani. Sâmbăta trecută, însă, ea a reuşit să evadeze din temniţa în care abuzatorul ei a ţinut-o. 

Conform Heute, Vladimir Cheskidov a răpit-o pe femeia care atunci avea 19 ani din gara Chelybinsk, după ce a ademenit-o cu un suc. Bărbatul de 51 de ani a invitat-o pe tânără la casa sa din satul Smolina, acolo unde a ameninţat-o cu un cuţit şi a încuiat-o într-o temniţă de la subsolul casei. 

Ekaterina spune acum că a fost forţată să facă curat, să gătească, să aibă grijă de mama răpitorului şi să fie disponibilă pentru relaţii intime oricând voia acesta. Între violurile repetate, ea a fost şi bătută de nenumărate ori. Ba mai mult, acesta a ameninţat-o de mai multe ori că o va ucide. Femeia a reuşit să evadeze după ce a convins-o pe mama răpitorului că acesta le va ucide pe ambele. La momentul evadării, Cheskidov era beat şi ar fi uitat să încuie temniţa Ekaterinei. 

Bărbatul de 51 de ani se află acum într-o unitate de psihiatrie, sub supraveghere strictă. 

Se pare că Ekaterina B nu ar fi singura lui victimă. În 2011, se pare, acesta ar fi ucis, dezmembrat şi apoi gătit o femeie numită Oksana. Presa rusă scrie că au fost găsite mai multe oase în subsolul casei, dar şi pe proprietate. 

Legat de Ekaterina B, ea ar fi venit dintr-un mediu dificil, şi cu excepţia surorii ei, Elena, nimeni nu ar fi căutat-o după ce a dispărut în urmă cu 14 ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel