O șoferiță a mers pe contrasens de la Câmpina spre Brașov / VIDEO
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 27 apr, 17:45
WhatsApp
O șoferiță a mers pe contrasens de la Câmpina spre Brașov / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
O șoferiță a plecat de la Câmpina spre Brașov pe contrasens, pe DN 1. Deși Poliția a fost alertată prin 112, nici un echipaj nu i-a ieșit în cale până la Predeal.

O şoferiţă care a circulat pe contrasens zeci de kilometri, pe DN1, pe raza judeţului Prahova, a fost filmată în cursul nopţii de luni spre marţi de către un alt participant la trafic. Bărbatul susţine că deşi a alertat Poliţia, sunând de două ori la numărul unic de urgenţă, nu a intervenit niciun echipaj de la Rutieră.

Filmarea în care o maşină apare circulând pe DN1, urcând spre Braşov, dar pe sensul de coborâre, în zona dintre Câmpina şi Breaza a fost postată de către un alt şofer pe Facebook. Potrivit martorului, autoturismul era un Ford Fiesta, înmatriculat în Ialomița. Bărbatul care a filmat susţine că la volan se afla o femeie care a circulat pe contrasens o bună bucată de drum, ar fi făcut apoi stânga la Predeal, spre Pârâul Rece.

Șoferul supărat îl va reclama pe agentul care nu a luat măsuri

Şoferul care a filmat povesteşte că a sunat la 112 pentru a cere unui echipaj de la Poliţia Rutieră să intervină, dar fără rezultat. I s-a spus că maşina va fi oprită în trafic mai întâi la Comarnic, apoi la Sinaia şi apoi la Predeal, dar maşina a dispărut în noapte pe drumul care duce către Pârâul Rece. „Pentru ăştia de s-au trezit că «n-ai auzit de 112»… am sunat, de aceea n-am filmat mai mult, mi-au zis ca îl opresc la Comarnic, trecând de Comarnic am mai sunat încă o dată, au zis ca îl opresc la Sinaia. Apoi la Predeal a făcut oaia stânga spre Pârâul Rece. Rezultat 0. La politie am vorbit ambele dăţi cu agent Albu, politia Prahova, care se va alege și cu o plângere pentru că nu a făcut absolut nimic”, scrie Dani Hamza pe Facebook, potrivit BizBrașov.

G Ad:

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro