Data publicării:

”O să fac tot ce îmi stă în putere să mai trăiești prin mine”, este mesajul Diandrei Illeș, la moartea tatălui, vicepreședintele FR Dans Sportiv

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Sport
WhatsApp
FOTO: Facebook @ Diandra Illes
FOTO: Facebook @ Diandra Illes
Diandra Illeș a lăsat un mesaj sfâșietor după moartea tatălui său, Valentin Illeș, vicepreședintele Federației Române de Dans Sportiv.

Valentin Illeș, vicepreședintele Federației Române de Dans Sportiv, a murit într-un accident rutier dramatic, pe o autostradă din Ungaria, iar vestea morții a căzut ca un fulger peste toți cei care îl cunoșteau, acesta fiind și un arbitru recunoscut de dans. 

În noaptea de 3 octombrie, în jurul orei 4.35, pe autostrada M5, în zona Kecskemét, Valentin Illeș a fost implicat într-un cumplit accident în Ungaria. La un moment dat a pierdut controlul volanului, s-a izbit violent de un parapet pe care l-a rupt și a ricoșat într-un camion care venea din sens opus. În urma impactului, camionul a rupt și el parapetul interior și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care venea din direcția opusă, iar Valentin Illeș a murit pe loc, scrie Observator News.

Fiica lui Valentin Illeș, Diandra, la rândul său o dansatoare sportivă remarcabilă, a postat un mesaj sfâșietor pe social media.

”Ce ai face moarte de-ai fi, și ai avea tată și ar muri? Sunt atât de mândră că am avut șansa să fiu copilul tău, atât cât a fost. Nu vreau să mă cert cu Dumnezeu, să-l întreb de ce nu ți-ai văzut nepoții, să-l întreb de ce nu mai pot să te ating, să-l întreb de ce nu o să pot să alerg spre tine când o să ies campioană mondială…

Mă împacă doar gândul că ai trăit o viață cum ai vrut tu, o viață de țigan, pe drumuri, cu muzică, cu dans, cu oameni. Am simțit de aseară de când ai plecat… noi suntem suflete pereche…

O să fac tot ce îmi stă în putere să mai trăiești prin mine. Cât timp mai sunt aici nu o să te uite nimeni! O să te fac mândru! O să mă adun... cum m-ai învățat și o să îți fac o postare cum meriți… asta nu îți face dreptate! Ai fost bărbatul vieții mele, te iubesc și ne vedem în curând”, a scris Diandra Illeș, fiica lui Valentin Illeș, la rândul său o dansatoare remarcabilă.

Mesajele de condoleanțe au ”curs” pe pagina lui Valentin Illeș, iar mulți dintre prietenii și admiratorii acestuia s-au arătat șocați de vestea dispariției vicepreședintelui Federației Române de Dans Sportiv.

De asemenea, Federația Internațională de Dans Sportiv s-a numărat printre cei are au transmis condoleanței familiei greu încercate. 

Citește și: Doliu în lumea fotbalului. A murit un fost campion al României

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel