O rusoaică de 60 de ani, arestată după ce a lăsat un bilet la mormântul părinților lui Vladimir Putin. "Luați-l la voi"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O rusoaică de 60 de ani, arestată după ce a lăsat un bilet la mormântul părinților lui Vladimir Putin. "Luați-l la voi" / Foto: Kremlin.ru
O rusoaică de 60 de ani, arestată după ce a lăsat un bilet la mormântul părinților lui Vladimir Putin. "Luați-l la voi" / Foto: Kremlin.ru
O pensionară din Rusia a fost restată, după ce a lăsat un bilet la mormântul părinților lui Vladimir Putin.

Un tribunal din Sankt Petersburg a plasat-o în arest la domiciliu pe Irina Tsybaneva, rusoaica în vârstă de 60 de ani, care a lăsat pe mormântul părinților președintelui Rusiei un bilet cu mesajul: "Moarte lui Putin".

Femeia a reușit să se apropie de monumentul protejat, dar nu a reușit să părăsească cimitirul neobservată. Poliția și parchetul au cerut ca pensionara să fie arestată preventiv, numind infracțiunea "îndrăzneală", însă instanța a considerat că aceasta este o măsură de reținere prea dură, scrie Mediazona.

"Părinți de maniac, luați-l la voi, provoacă atâta suferință și necazuri, întreaga lume se roagă pentru moartea lui. Moarte lui Putin, ați crescut un monstru și un criminal", a scris femeia pe biletul său.

Ulterior ea a încercat să explice de ce a făcut acest gest.

"Tocmai am văzut programul, care la acel moment era foarte serios, erau niște știri, și ceva m-a frapat cu adevărat...", a declarat Irina Țibaneva, în momentul în care se afla în cușca Tribunalului Districtului Primorski.

Irina Tsybaneva a fost arestată la domiciliu pe 10 octombrie, dar riscă să fie primească o pedeapsă de 5 ani de închisoare.

"Ucraina i-a stat în gât lui Putin". Noi speculații legate de sănătatea liderului de la Kremlin. Ce s-a văzut la Summit-ul din Kazahstan

Președintele rus Vladimir Putin s-a comportat ciudat la Summit-ului Conferinței privind cooperarea și măsurile de consolidare a încrederii în Asia de la Astana (Kazahstan). În timpul evenimentului, acesta a început să tușească puternic și nu și-a putut termina fraza.

Șeful Kremlinului a trezit din nou suspiciuni cu privire la problemele sale de sănătate, tușind după aproape fiecare cuvânt pe care l-a rostit. Un videoclip cu discursul său a fost publicat online, iar în imagini se poate observa că Putin vorbește cu dificultate din cauza tusei. În comentariile la videoclip, ucrainenii au scris că, probabil, "Ucraina i-a stat în gât lui Putin".

În plus, Putin a fost foarte activ în întâlnirea cu alți lideri, încercând să le atragă cât mai mult posibil atenția alergând și dând mâna cu aceștia.

După cum a raportat Obzrevatel, în timpul discursului său de la acest summit, Putin nu a menționat niciodată războiul pe care l-a declanșat în Ucraina. Liderul de la Kremlin s-a lăudat că Federația Rusă "face multe pentru securitate" și a făcut apel la cooperare, în timp ce trupele sale ucid civili ucraineni. Vezi mai mult AICI.

Ce a făcut Putin cât timp l-a așteptat pe Erdogan. Președintele turc a întârziat din nou la întâlnire - Video

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan s-a lăsat din nou așteptat pe liderul rus Vladimir Putin, la o întâlnire oficială, scrie Obozrevatel.

În videoclip se poate observa cum Putin răsfoiește nervos mai multe hârtii pe care le are în mână, așteptându-l pe Erdogan. Negocierile personale dintre Erdogan și Putin au avut loc pe 13 octombrie în cadrul Summit-ului Conferinței privind cooperarea și măsurile de consolidare a încrederii în Asia de la Astana (Kazahstan). Întâlnirea a durat aproximativ o oră și jumătate. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel