O româncă stabilită în Uruguay. Ramona ne dezvăluie cum e viața în America de Sud
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 21 mai 2023, 08:57
WhatsApp
Invitata ediției de astăzi a emisiunii ”Departe de România” este Ramona Brehoi, o româncă stabilită în Uruguay.

Ramona ne va povesti cum e viața de zi cu zi în "Elveția Americii Latine", o țară cunoscută românilor, în general, prin prisma echipei naționale de fotbal și a vinurilor pe care le produce. Tânăra ne va oferi și câteva sfaturi cu privire la călătoria sau integrarea în Uruguay, o țară care, spune ea, e surprinzător de asemănătoare cu România. 

Departe de România, o emisiune cu și despre românii din diaspora

Emisiunea "Departe de România", moderată de Gabriel Nuță-Stoica, reprezintă o evoluție naturală a conținutului cu care v-am obișnuit, fiind în primul în rând o emisiune cu și despre românii din afara granițelor țării. În fiecare săptămână vom descoperi povești interesante ale românilor stabiliți în străinătate. Vom vorbi despre aspecte din viața de zi cu zi, probleme de integrare, provocări, dar și despre bucurii și împliniri. Totodată, vom încerca să aflăm ce mai înseamnă România pentru românii din diaspora: "acasă" sau doar țara de origine.

Emisiunea "Departe de România" se difuzează în fiecare duminică, de la ora 14:00, pe site-ul ȘtiriDiaspora, canalele de Youtube și paginile de Facebook ȘtiriDiaspora și DC News, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului știridiaspora.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să apăsați butonul "Like" și să distribuiți mai departe.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Site: https://www.stiridiaspora.ro/

YouTube: https://www.youtube.com/@stiridiaspora9142

Facebook: https://www.facebook.com/stiridiaspora.ro

 TikTok: https://www.tiktok.com/@stiridiaspora.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?