O româncă duce tangourile românești în cluburile din Argentina. Andreea Vieru, la ”Departe de România”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Andreea Vieru
Andreea Vieru
În ediția specială de astăzi a emisiunii Departe de România vom afla povestea ambasadoarei tangoului românesc în Argentina. 

Andreea Vieru ne dezvăluie cum e viața de zi cu zi în Buenos Aires, dar și cum descoperă argentinienii țara noastră prin muzică. Totodată, vom vorbi despre tango și despre asemănările surprinzătoare între acest gen muzical și melodiile românești vechi.

Nu rata o ediție specială a emisiunii Departe de România, difuzată de Ziua Națională a României, la ora 12:00. 

Departe de România, o emisiune cu și despre românii din diaspora

Emisiunea "Departe de România", moderată de Gabriel Nuță-Stoica, reprezintă o evoluție naturală a conținutului cu care v-am obișnuit, fiind în primul în rând o emisiune cu și despre românii din afara granițelor țării. În fiecare săptămână vom descoperi povești interesante ale românilor stabiliți în străinătate. Vom vorbi despre aspecte din viața de zi cu zi, probleme de integrare, provocări, dar și despre bucurii și împliniri. Totodată, vom încerca să aflăm ce mai înseamnă România pentru românii din diaspora: "acasă" sau doar țara de origine.

Pe lângă poveștile românilor stabiliți în afara granițelor, în cadrul emisiunii sunt uneori invitați și oficiali ai statului sau lideri politici care ne oferă informații relevante pentru cei din diaspora. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel