O româncă din Italia, în stare gravă la spital, după ce peste ea a căzut o femeie care s-a aruncat de la geam. "Practic i-a salvat viața"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O românca din Italia, în stare gravă la spital, după ce peste ea a căzut o femeie care s-a aruncat de la geam. "Practic i-a salvat viața" / Foto: Pixabay, de wal_172619
O românca din Italia, în stare gravă la spital, după ce peste ea a căzut o femeie care s-a aruncat de la geam. "Practic i-a salvat viața" / Foto: Pixabay, de wal_172619
O româncă din Italia a ajuns de urgență la spital, după ce peste ea a căzut o vârstnică care s-a aruncat de la geam.

Accident neobișnuit în Italia. O româncă mergea liniștită pe stradă, spre serviciu, în Roma, când peste ea a căzut o pensionară care s-a aruncat de la etaj, transmite Pro TV.

Vârstnica ar fi încercat să se sinucidă, aruncându-se în gol de la geamul apartamentului său, situat la etajul 3 al unui bloc. Din păcate, în cădere, aceasta a rănit-o grav pe româncă. Ambele femei au supraviețuit, dar sunt acum internate în stare gravă, cu multiple fracturi, la un spital din Roma.

Românca i-a atenuat cădere și astfel i-a salvat viața femeii

Totul s-a întâmplat la amiază în cartierul Balduina din Roma. Românca, în vârstă de 41 de ani, mergea la muncă în momentul în care italianca a căzut peste ea. Ghinionul femeii ar putea fi noroc pentru bătrânica de 83 de ani din Italia. Asta pentru că românca i-a atenuat căderea și i-a salvat viața.

"Nu își imagina că, mergând spre serviciu, i s-ar fi putut întâmpla un accident. Practic, la aceea oră, o bătrână a decis să se arunce de la etajul 3, din propria locuință și căzut efectiv peste conaționala noastră. Ceea ce putem să subliniem este că practic i-a salvat viața românca noastră. Dacă nu ar fi fost ea. bătrâna și-ar fi pierdut viața", a declarat Anca Mihai, jurnalist.

Potrivit presei din Roma, italianca suferea depresie și din această cauză ar fi vrut să își viața. Poliția italiană a deschis o investiție în acest caz, iar agenții susțin că bâtrâna ar fi murit pe loc dacă femeia tânără nu ar fi fost acolo să-i amortizeze căderea, transmite Digi24. Totodată, urmează să se stabilească dacă bătrâna era singură când s-a aruncat pe geam sau dacă a profitat de un moment de neatenție al unui supraveghetor.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel