O româncă din Anglia l-a jignit pe şoferul unui autobuz. Mesajul acestuia, viral!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
autobuz
autobuz
O româncă l-a înjurat pe şoferul unui autobuz din Londra, că nu a oprit unde a vrut ea. Şoferul era tot român şi a postat pe Facebook un mesaj pentru tânăra care i-a vorbit urât. Mesajul a devenit viral, potrivit observator.tv. 

Un șofer de autobuz român din Londra, supărat pe o călătoare care l-a înjurat în româneşte din cauză că nu a vrut să oprească după ce a plecat din stație, le transmite conaţionalilor din Londra să nu mai folosească sistemul românesc, adică înjurăturile, ci pe cel englezesc, civilizat.

Iată ce a scris pe o rețea de socializare șoferul român Ștefan Mădălin Murariu:

„Anunţ de interes public pentru cei ce folosesc transportul în comun ( aka busul)!!!!!! Sunt nişte reguli de bun simţ pentru folosirea corectă a autobuzelor:
1. Dacă vezi autobuzul dorit de la distanţă, fă un semn cu mâna şoferului, fă un pas în faţă sau ceva să îi dai şoferului de înţeles că vrei să foloseşti autobuzul respectiv şi nu altul (în special dacă staţia serveşte mai multe rute)
2. Dacă auzi sau vezi afişată staţia de autobuz la care vrei să cobori, apasă pe butonul ăla roşu “STOP” din timp, să ştie şoferul că vrei să cobori la următoarea şi sa ajusteze viteza autobuzului pentru oprire.

Dacă nu ai făcut nici una din cele două şi şoferul nu are alt motiv să oprească în staţie, te rog nu te supăra dacă autobuzul trece de staţia dorită de tine fără să oprească.

Îi mulţumesc doamnei/domnişoarei pentru “urările” de bine după ce s-a trezit să apese butonul “Stop” când plecam din staţie şi nu a mai apucat să coboare la staţia dorită.

Vă rog folosiţi “sistemul englezesc” menţionat mai devreme că nici noi nu vrem să folosim “sistemul românesc” ( aka înjurăturile)

Semnat
Fraierul de şofer.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel