O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provocări pentru Berbec și Pești
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Mihai
WhatsApp
Freepik
Freepik
Previziuni astrale. Odată cu venirea primăverii, nu doar natura renaște, ci și pofta de viață a oamenilor. 

Primăvara anului 2024 va fi una destul de dinamică din punct de vedere astrologic. Venus și Jupiter se vor afla în același semn. Marte va tranzita Peștii și Berbecul. Iar Jupiter va face cu Uranus o conjuncție istorică în aprilie. 

Taur/Ascendent în Taur

În continuare, ești favoritul astrelor! Până pe 26 mai, Jupiter îți tranzitează în continuare semnul. Acesta mai este denumit și Marele Benefic și se ocupă cu oportunitățile, expansiunea, încrederea. Iar întâlnirea lui cu Uranus de pe 21 aprilie va aduce schimbări de mult așteptate. Dar ce trebuie să știi tu este că și Venus, propriul guvernator și planeta denumită Micul Benefic, te va vizita între 29 aprilie - 23 mai. Cu alte cuvinte, dacă citești aceste rânduri, îți recomandăm să vezi jumătatea plină a paharului și ai să vezi că universul îți va fi recunoscător. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Tema principală a acestei primăveri este romantismul. Jupiter și Venus, Marele și Micul Benefic, îți vor tranzita casa a șaptea a relațiilor. Casa a cincea, a iubirii, primește și ea vizite importante din partea astrelor. Cei singuri au șanse extraordinare de a cunoaște posibili parteneri. Dar atenție că vor fi total diferiți față de cum și-au imaginat. Iar cei care au deja o relație, o pot duce la nivelul următor. Dar ce trebuie să rețineți este că astrele vă ajută să sudați mai bine conexiunea cu persoana iubită. Asta înseamnă că veți trece și prin evenimente care să vă maturizeze. 

Citește continuarea pe ASTROSENS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel