Urmărește emisiunea live
O pereche de blugi din 1880, găsită într-o mină, a fost vândută cu o sumă uriașă
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels
O pereche de blugi Levi's din 1880 s-a vândut la licitaţie într-un mic oraş din New Mexico pentru mai bine de 87.000 de dolari, relatează CNN.  

Blugii, găsiţi într-o mină abandonată, au fost cumpăraţi de Kyle Hautner, în vârstă de 23 de ani, şi Zip Stevenson, un veteran al pieţei "denim vintage".

Blugii s-au vândut cu 87.400 de dolari, unul dintre cele mai mari preţuri plătite vreodată pentru o pereche de blugi, inclusiv un premiu de cumpărător de 15%.

Hautner a plătit 90%, în timp ce Stevenson a contribuit cu restul de 10%, notează Rador.

Nu mai aruncați blugii vechi: transformați-i în ceva util și original

Din ce în ce mai multe persoane se dedică reciclării creative. La urma urmei și aceasta este o artă, care ne permite să economisim mulți bani.

Reciclând haine învechite sau uzate, sau obiectele pe care nu le mai folosim, putem crea ceva nou și util fără să facem alte achiziții. Reutilizarea hainelor vechi poate fi destul de interesantă.

Putem recicla și obiecte pe care nu ne-am imaginat vreodată că le putem refolosi într-un mod creativ, cum ar fi becurile de sticlă care nu mai funcționează.

În acest articol, veți vedea cum să reciclați blugii vechi, un articol vestimentar, pe care și femeile, și bărbații îl au în dulap. Denim-ul este o țesătură destul de robustă și durabilă. Cu toate acestea, de-a lungul anilor și în urma numeroaselor spălări, chiar și blugii se pot deteriora. În plus, se pot și decolora.

În cele din urmă, nu trebuie să uităm de tendințele modei. Chiar dacă avem blugi care sunt încă în stare bună, dar nu mai sunt la modă, cu greu îi vom purta.

În loc să aruncăm o pereche de blugi, este bine să fim creativi. Să aflăm împreună ce putem crea. De obicei, din blugi se fac genți, covorașe sau pantaloni scurți. Noi vă sugerăm câteva idei foarte originale.

Ideea 1 - Te va încânta această idee dacă ești o persoană organizată. Poți crea un suport pentru creioane, pixuri, markere. Pentru asta ai nevoie de role de la hârtia igienică și conserve. Bucățile de blugi vor și cireașa de pe tort, căci cu ele vei da creației tale un aspect unic.

Ideea 2 - Luați o pereche de blugi din denim vechi și creați din ei perne, păstrând buzunarele.   

Ideea 3 -  Creați suporturi pentru farfurie.  Nu doar că nu vei arunca blugii, dar îți vei proteja și masa. În plus, e o idee foarte bună să folosești buzunarul pentru tacâmuri și gaica pentru șervețel.

Ideea 4 - Cu țesătura de blugi putem acoperi  coperta agendelor și a cărților. Vom proteja caietul și, aplicând buzunarul din partea de sus, îl putem folosi pentru a introduce pixuri, creioane și lanterne pentru a le avea mereu la îndemână. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel