O nouă viață pentru o zodie, din mai 2022! E tot ce și-a dorit
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Pentru o zodie, urmează o lună minunată!

„Pentru voi cel mai important eveniment este intrarea lui Jupiter, simbolul expansiunii, chiar în semnul vostru! Jupiter o să vă aducă încredere, curaj, o să vă facă să demarați proiecte pe cont propriu. Pe de o parte, Jupiter vă aduce nevoia de a închide cicluri bolnăvicioase, toxice, care v-au măcinat până acum și nu v-au făcut bine deloc, pe de altă parte, aici se vede nevoia de prospețime, de a începe ceva nou. Totodată, Jupiter poate să producă schimbări la nivelul aspectului, poate să vă îngrașe sau poate să vă slăbească, poate să genereze și imboldul de a începe o activitate fizică, de a face sport. Vine și cu dorința de a călători, de a extinde lumea, de a lărgi limitele fizice, dar și informaționale. De data aceasta veți putea să faceți lucrurile fără să mai aveți nevoie de ajutorul personal, vă veți putea baza doar pe forțele proprii, nu o să mai țineți cont de ce spun ceilalți. 

Acest drum nou care se deschide în fața voastră, odată cu intrarea lui Jupiter în semnul vostru, poate să vă ducă spre o călătorie în necunoscut, spre o altă casă, un alt domeniu de studii, o altă țară. Deodată apare în fața voastră o paletă largă de ocazii, șanse și oportunități. Aveți grijă să nu luați mai multe decât ați putea duce”, a spus Daniela Simulescu despre o zodie.

Aveți toate ingredientele necesare pentru a schimba ceva în viața voastră și pentru a o îmbunătăți, mai fiind luna cea mai bună a lui 2022 pentru voi. Sigur și iunie va veni cu lucruri bune, însă impactul lui mai este fantastic, acum renașteți”, a subliniat Daniela Simulescu.

„Chiar și retrogradarea lui Mercur de pe 10 mai, din semnul Gemenilor, poate veni cu oportunități. Vi se readuc înainte anumite greșeli din trecut pe care le-ați putea repara acum. Aveți șansa să transformați greutățile pe care le-ați întâmpinat în lecții. Puteți să vă bazați și pe intelectul vostru. Puteți să învățați poate ce nu ați învățat în ani de-a rândul. Puteți să învățați foarte multe lucruri legate de educația financiară”, a spus Daniela Simulescu despre Berbec și cei cu ascendent în această zodie. Previziunile sunt valabile pentru toată luna mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel