O noua trupă se lansează în România
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Doi dintre membrii Lala Band vor forma o nouă trupă, care va concerta la București pe 11 mai.

Trupa se numește ”One” și se va întâlni cu fanii în cadrul unui concert special de lansare, "Angels to fly", care va avea loc în Godot Cafe - Teatru din Bucureşti, pe 11 mai, de la 21.30, informează un comunicat, citat de Mediafax.

"One ne reprezintă prin faptul că împreună suntem unul, pentru că suntem tineri, ne iubim şi ne place acelaşi fel de muzică", au spus Criss şi Vlad. Noul proiect al celor doi îndrăgostiţi vine atât cu o maturizare muzicală, cât şi cu o schimbare spectaculoasă de imagine şi un nou look al tinerilor artişti.

Concertul susţinut de Criss şi Vlad va fi unplugged, iar repertoriul ales va fi unul cu totul special, One având pregătite şi multe suprize pentru cei prezenţi. One va fi acompaniată de Bubu Cernea la pian (clapă), Cristi Comaroni, la chitară acustică, şi Lisarius Tătaru, la chitară acustică bass.

"Vom cânta muzică cunoscută, de la Beatles încoace, în maniera noastră. Vom interpreta câteva piese compuse de Ionuţ Adrian Radu, iar una dintre ele, «Un nou început», va fi în primă audiţie. Tot în primă audiţie vor mai fi şi câteva coveruri care ne reprezintă", au mai spus Criss şi Vlad.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel