O nouă pârtie de schi, inaugurată la Sinaia
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 17 ian 2012, 10:48
WhatsApp
Partie-Sinaia
Partie-Sinaia

La Sinaia s-a inaugurat, marți, o nouă pârtie de schi care va fi înzăpezită artificial.Cu o lungime de 2.000 de metri, pârtia va fi deservită de telegondolă.

Pârtia inaugurată, marți,  are următorul traseu: Cota 1400 – Cota 1000 (staţia de plecare a Telegondolei). La baza telegondolei se află o pârtie pentru începători, dotată cu nocturnă şi teleschi, parcare şi cabane. Pârtia are o lungime de 2.000 de metri, grad de dificultate mediu.

“Este doar un început pentru înzăpezirea artificială a pârtiilor din Sinaia. Dacă până acum aveam doar singurul domeniu schiabil de altitudine din România, acum iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura şi de această zonă mai accesibilă. La baza telegondolei am amenajat o pârtie unde începătorii pot lua lecţii de schi chiar şi în nocturnă, iar împătimiţii săniuşului au o pârtie special amenajată. De asemenea, cei care doresc să încerce tubingul o pot face tot aici. Toate aceste noutăţi vor prelungi cu siguranţă sezonul de iarnă la Sinaia, de care îmi doresc să se bucure cât mai multă lume” a declarat Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?