O nouă numire în ANAF: Raul Cristian Petrescu este director general adjunct în cadrul Direcției Antifraudă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
O nouă numire în ANAF: Raul Cristian Petrescu este director general adjunct în cadrul Direcției Antifraudă  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
O nouă numire în ANAF: Raul Cristian Petrescu este director general adjunct în cadrul Direcției Antifraudă / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
O nouă numire a fost făcută în cadrul ANAF: Raul Cristian Petrescu a fost numit director general adjunct în cadrul Direcției Antifraudă, spun sursele. 

Raul Cristian Petrescu a demonstrat că este un profesionist cu o carieră impecabilă și revine în echipa Direcției Antifraudă din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală. El a fost numit de președintele ANAF, Mirela Călugăreanu, în funcția de director general adjunct al Direcției Antifraudă, printr-un ordin semnat pe 1 aprilie, spun surse din domeniu. 

Raul Cristian Petrescu are o experiență de peste 10 ani în administrația fiscală și s-a specializat în domeniul antifraudă. A coordonat Direcția Generală Antifraudă Fiscală, formându-se profesional în Direcția Generală a Finanțelor Publice și Direcția Regională Antifraudă 2 Constanța și Direcția Antifraudă București.

Îmbinând practica cotidiană cu teoria justă a legii, și-a pus abilitățile profesionale, loialitatea și integritatea în slujba statului și a contribuabililor. Directorul general adjunct Raul Petrescu, va contribui, alături de echipa ANAF, la construirea unui dialog corect și onest, astfel încât contribuabilii să beneficieze de o colaborare bazată pe încredere și respect, care va determina conformarea voluntară la reglementările statului român.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel