„O noapte la Veneția”, prăjitura care îndulcește nopțile și simțurile. Rețeta e simplă
Iată cum poți pregăti cea mai bună prăjitură cu ciocolată și vanilie!
Prăjitura "O noapte la Veneția" sau prăjitura cu blat în două culori, de ciocolată și vanilie, este o delicioasă prăjitură care implică un blat divizat în două straturi, unul de ciocolată și unul de vanilie. Această prăjitură mai este adesea denumită "prăjitură marmorată" sau "prăjitură cu model marmorat". Iată o rețetă simplă pentru prăjitura cu... cele mai multe denumiri:
Ingrediente
3 ouă
1 cană de zahăr
1 cană de lapte
1/2 cană de ulei
2 cani de făină
1 pliculeț de praf de copt
2 linguri de cacao
esență de vanilie
Instrucțiuni
Într-un bol, bateți ouăle cu zahărul până când obțineți o compoziție spumoasă.
Adăugați laptele și uleiul și amestecați bine.Incorporați făina și praful de copt, amestecând continuu pentru a evita formarea cocoloașelor.Împărțiți aluatul în două părți egale.
Adăugați cacao într-una dintre părți pentru a obține un aluat de ciocolată și esență de vanilie în cealaltă parte pentru a obține un aluat de vanilie.
Amestecați bine fiecare aluat.
Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, turnați alternativ cupe de aluat de ciocolată și aluat de vanilie.
Folosiți o furculiță pentru a crea un model marmorat, trăgând ușor cu furculița prin aluaturi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 25-30 de minute sau până când prăjitura este rumenită și coaptă.
Lăsați prăjitura să se răcească înainte de a o tăia în bucăți și a servi.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News