O mireasă și-a drogat invitații de la nuntă și acum riscă închisoarea
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Cleyder Duque)
Sursă foto: Pexels (Cleyder Duque)
O mireasă și furnizorul de mâncare pentru nuntă sunt acuzați că ar fi drogat invitații. 

O mireasă din Florida și furnizorul de catering de la nuntă au fost puși sub acuzare penală după ce au servit oaspeților mâncare cu marijuana, i-au intoxicat și i-au trimis pe câțiva la spital. Danya Shea Svoboda, în vârstă de 42 de ani, și Jocelyn Montrinice Bryant, în vârstă de 31 de ani, se confruntă cu acuzații de încălcare a legilor anti-trafic din Florida, livrare de marijuana și neglijență în serviciu.

Pe 19 februarie, șerifii din comitatul Seminole au ajuns la un centru de petreceri, unde personalul de salvare al pompierilor trata mai mulți invitați de la nuntă pentru ”simptome compatibile cu cele ale consumului de droguri ilegale”.

Ofițerii au colectat de la fața locului mai multe mostre de mâncare

După ce i-a întrebat pe miri dacă au consimțit acest lucru sau au cerut ca vreunul din alimente să conțină produse din canabis, mirele, Andrew Svoboda, ”s-a uitat la un ofițer cu o expresie goală câteva momente înainte de a bâlbâi un nu”, a declarat declarația pe propria răspundere a mandatului de arestare.

Autoritățile au încercat să-l găsească pe managerul serviciului de catering, dar tot personalul de catering a părăsit localul. Ei au colectat sticlele și ustensilele folosite, precum și o serie de alimente, inclusiv lasagna, căpșuni acoperite cu ciocolată și  budincă.

Invitații la nuntă care au fost tratați pentru simptome au spus că s-au simțit ”amețiți”, ”bolnavi” și ”aerieni”.

Un oaspete care a mâncat salată Caesar, tortellini și pâine cu ulei de măsline și ierburi aromatice a spus că ”a simțit furnicături, inima a început să-i bată cu viteză și a avut gânduri nebunești”, adăugând că a folosit marijuana cu ani în urmă, dar că această experiență ”se simțea diferit”. 

Punchul mirosea a marijuana

Unul dintre oaspeți a susținut că a văzut furnizorul de servicii de catering întinzându-se într-un vas de punch și îndepărtând o substanță verde, spunând că putea detecta un ”miros puternic de marijuana”. Potrivit declarației pe propria răspundere, invitatul a întrebat furnizorul de catering dacă în mâncare era marijuana. Acesta ”a chicotit și a clătinat din cap da”, a spus oaspetele, care mai departe a întrebat ”dacă este adevărat” iar furnizorul a repetat ”da”.

Mai mulți oaspeți au mers la un spital, unde li s-a găsit THC în sânge; mostrele de alimente colectate la nuntă au conținut și THC, pe lângă alte substanțe.

Potrivit declarației pe propria răspundere, Svoboda ”a fost de acord și i-a permis lui Joycelyn Montrinice Bryant să pună în mâncarea pe care a servit-o canabis, fără ca participanții să știe, iar mulți dintre ei s-au îmbolnăvit grav și au avut nevoie de îngrijiri medicale”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel