O minoră de 10 ani, decedată în urma unui accident rutier pe DN 7 Deva - Ilia
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: ISU Hunedoara
FOTO: ISU Hunedoara
Șoferul a pierdut controlul mașinii care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

O fetiță în vârstă de 10 ani, din Deva, a murit, sâmbătă, într-un accident rutier pe DN 7, pe raza comunei Vețel (Hunedoara), după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în afara părții carosabile, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

”Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism din direcția Deva-Ilia, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a unei minore în vârstă de 10 ani, pasageră în autoturism. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Hunedoara. D

”Pentru misiune a fost mobilizat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. La fața locului, s-a constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Pompierii militari au asigurat totodată măsurile specifice de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor în astfel situații. O minoră, în vârstă de 10 ani, a fost găsită în stare de inconștiență și a fost transportată de urgență la UPU Deva. Conducătorul autovehiculului nu a necesitat îngrijiri medicale”, potrivit ISU Hunedoara.

Citește și: Când faza lungă face diferența dintre viață și moarte. Titi Aur: "Cu-adevărat se cheamă că ai pile la Dumnezeu!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel