Data publicării:

O minoră a dispărut de la domiciliul din Petroșani. Poliția cere ajutorul populației: ”Ați văzut-o?”

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

O minoră a dispărut de acasă. IPJ Hunedoara a emis RO-Alert și cere ajutorul cetățenilor.

IPJ Hunedoara lansează un apel și cere ajutorul populației pentru a găsi o minoră de 13 ani, din municipiul Petroșani, dispărută de acasă.

Potrivit IPJ, dispariția a fost făcută de un bărbat, tatăl minorei, iar polițiștii au transmis semnalmentele fetei și le slicită celor care deșin informații sî se adrseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

FOTO: IPJ Hunedoara

”În data de 26 octombrie 2024, în jurul orei 14:00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată, printr-un apel la 112, de o persoană de sex masculin, cu privire la plecarea de la domiciliu, în data de 25.10.2024, ora 14.00, a fiicei sale Tîrî Larisa  Roxana (foto), în vârstă de 13 ani.

Semnalmente: înălțime 1,50 - 1,55 m, 45 kg, ochi  căprui, păr șaten cu șuvițe blonde.

La momentul plecării, minora purta o geacă neagră, vestă roz, pantaloni de culoare neagră cu dungi albe, adidași de culoare albă.

Persoanele care pot oferi informații ce pot duce la depistarea persoanei dispărute sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție”, transmite IPJ Hunedoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel