O mare cântăreața moartă de Covid va fi DEZGROPATĂ. Care este MOTIVUL ce a stat la baza acestei decizii surprinzătoare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Foto Ilustrativ/Pexels Gezer Amorim
Foto Ilustrativ/Pexels Gezer Amorim
Aurel Pădureanu, soțul regretatei Cornelia Catanga, a făcut demersuri pentru a o dezgropa pe artista decedată anul trecut : "A fost îngropată la repezeală în pământ. Ea nu iși dorea acest lucru".

Soțul cântăreței Cornelia Catanga a reușit să obțină acordul de a o dezgropa pe soția sa după ce a făcut mai multe demersuri în acest sens. Decedată anul trecut din cauza complicațiilor suferite în urma îmbolnăvirii cu Covi19, ea a fost îngropată în mare grabă, fără prea multe formalități, așa cum s-a întâmplat și cu ceilalți români care au decedat în timpul pandemiei de coronavirus. 

Am reușit să iau aprobarea de la Sanepid și pe data de 15 o să înceapă lucrarea. Și o să fac lucrarea cu humă albă, pentru că așa a visat o distinsă doamnă, eu am vrut să o fac granit, cu marmură albă, că așa a visat-o, era veselă.

A visat o doamnă care mi-a spus că era extraordinar de veselă, probabil că morții știu ce se întâmplă și că mă lupt pentru treaba asta”, a spus Aurel Pădureanu la Antena Starscitat de EVZ.

Îndrăgita cântareață de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, s-a stins din viață vineri, 26 martie 2021 , la Spitalul Universitar din Capitală. Artista era infectată cu Covid-19 și a suferit un stop cardio-respirator. Mara Bănică a dat vestea morții și tot ea a mărturisit că Aurel Pădureanu nu are bani de înmormântare. Soțul artistei a cerut să i se facă legătura cu Gabriela Firea și Gigi Becali, pentru ajutor.

1. Cornelia C... (cornelia-catanga_84240300.jpg)

Cornelia Catanga: „Moartea de ne dă târcoale”

Tot atunci, Cornelia Catanga a mărturisit că a ajuns să creadă într-un „blestem”, dat fiind faptul că perioada grea prin care trecea familia ei părea că nu se mai termină.

„Moartea ne dă târcoale, pe mine m-a iubit Dumnezeu şi m-a mai lăsat p-aici, însă cumnata mea s-a prăpădit. Nu e o simplă coincidenţă. Am avut numai necazuri în ultima vreme”, mai spunea Cornelia Catanga. Citeste întreaga știre aici.

Cântăreața de muzică de petrecere s-a născut prematur la 7 luni și cântărea doar 850 de grame. ”Eram vânătă din cap până în picioare, nu respiram. Sora mamei mele a spus: ”Pentru neagra asta să se nenorocească sora mea?…”. Am fost aruncată sub patul în care era maică-mea”, mărturisea artista, la un post TV, potrivit sursei Realitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel