O mamă și-a răzbunat fiica: i-a tăiat bărbăția iubitului ei, după ce acesta a încercat să profite de ea. ”Nu regret ce am făcut”
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Unsplash (Ali Kazal)
Sursă foto: Unsplash (Ali Kazal)
O mamă i-a tăiat bărbăția iubitului său, pentru că individul a încercat să profite de fată. Bărbatul se află în stare critică la spital. 

O mamă a tăiat bărbăția iubitului ei cu un cuțit de bucătărie, după ce acesta a încercat să-i violeze fiica de 14 ani, scrie The Sun. Femeia a spus că a vrut „să-i dea o lecție” după ce l-a prins în timp ce el ar fi încercat să abuzeze tânăra adolescentă. Potrivit rapoartelor, mama în vârstă de 36 de ani l-a prins pe bărbatul de 32 de ani „în flagrant” după ce s-a întors la casa lor din Lakhimpur, India.

Se pare că ea locuia cu el în proprietate în ultimii doi ani după despărțirea de soțul ei. Mama a explicat presei locale cum a acționat în autoapărare în timp ce lupta pentru a-și proteja fiica de atac.

Ea a spus: „Din fericire, m-am întors acasă la cel mai scurt timp și l-am prins în flagrant. Așa că am adus un cuțit din bucătărie și i-am tăiat părțile intime pentru a-i da o lecție. Nu regret ce am făcut”.

Potrivit ofițerului stației de la secția de poliție Lakhimpur, iubitul a fost ulterior arestat pentru viol conform legii locale. Autoritățile au adăugat că starea lui este critică și că ar putea avea nevoie de tratament suplimentar pentru rana pe care a suferit-o.

Rămâne neclar dacă mama va fi acuzată pentru fapta comisă, sau va fi considerată legitimă apărare.

Situație similară în Brazilia, în 2021

Anul trecut, unui bărbat din Brazilia i s-a tăiat întreg organul reproducător, care a fost dat porcilor sălbatici după ce ar fi încercat să-și violeze nepoata. Tânărul neidentificat de 36 de ani din regiunea Minas Gerais a fost „pedepsit” de iubitul și de vărul femeii după ce a fost acuzat că a atacat-o în timp ce era beată. Infractorul s-ar fi îmbătat în orașul său natal, Olhos D'Agua, și ar fi încercat să facă sex cu nepoata sa.

Se pare că ea a reușit să lupte împotriva avansurilor sale și a fugit de la fața locului înainte ca acuzatul să se clatine din cauza stării de ebrietate până la locuința sa și să adoarmă.

Rapoartele sugerează că, în loc să alerteze poliția, iubitul tinerei de 20 de ani și vărul său s-au înfuriat și au fost hotărâți să se răzbune. Au început să-l întrebe pe bărbat dacă se poate alătura lor într-un câmp de trestie de zahăr din apropiere, unde plănuiau să sterilizeze niște porci. Când bărbatul a apărut, cei doi bărbați l-au atacat și, după ce l-au bătut până la inconștiență, i-au scos pantalonii și i-au tăiat penisul și testiculele.

Când s-a trezit, bărbatul a fost îngrozit de ceea ce s-a întâmplat și a reușit să se ducă acasă de unde a sunat la serviciile de urgență. Chirurgii s-au străduit mai târziu să-i reconstruiască tractul urinar și au spus că nu există nicio speranță de a înlocui ceea ce a pierdut. Organul a fost căutat, dar din păcate s-a ajuns la concluzia că a fost mâncat de porci. 

Un sucevean a murit după ce s-a tăiat cu drujba la gât, în timp ce tăia lemne

Un bărbat de numai 34 de ani, din Capu Codrului, comuna Păltinoasa, și-a găsit sfârșitul în timp ce se afla în pădure pentru a tăia niște crengi, potrivit Monitorul de Suceava. Victima se afla în pădurea de pe raza Obștei Drăgoiești, din cadrul Ocolului Silvic Câmpulung, cu scopul de a strânge crengile rămase în urma exploatării. Pentru asta și-a luat de acasă o drujbă.

La un moment dat, din cauza neatenției, a scăpat motofierăstrăul, iar acesta i-a provocat o rană în zona gâtului. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel