O mamă și-a legat fetița de 5 ani de mâini și picioare și a lăsat-o în soare, pedepsind-o astfel pentru că nu și-a făcut temele - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O mamă și-a legat fetița de 5 ani de mâini și picioare și a lăsat-o în soare, pedepsind-o pentru că nu și-a făcut temele / Foto: Pixabay, de Deutsch
O mamă și-a legat fetița de 5 ani de mâini și picioare și a lăsat-o în soare, pedepsind-o pentru că nu și-a făcut temele / Foto: Pixabay, de Deutsch
Caz șocant. O mamă și-a legat fetița de 5 ani de mâini și picioare și a lăsat-o în soare pentru că nu și-a făcut temele.

O mamă și-ar fi legat fiica de 5 ani de mâini și picioare și ar lăsat-o în soare, pedepsind-o astfel pentru că nu și-a făcut temele. Afara ar fi fost o temperatură de 45 de grade în acel moment, scrie The Sun. Filmările înfiorătoare filmate în Delhi, India, o arată pe copilă țipând în timp ce stă întinsă pe o terasă cu mâinile legate la spate.

Clipul, filmat dintr-o casă vecină, o arată pe fetiță cum luptă neputincioasă, încercând să se dezlege și să scape de temperaturile arzătoare de 45 de grade. Potrivit polițiștilor locali, fata ar fi fost „aruncată pe terasă” ca pedeapsă de către mama ei pentru că nu și-a făcut temele. La momentul incidentului, tatăl ei era plecat din casă la un atelier de reparații de biciclete, dar fratele ei de 11 ani era acasă, relatează India Times. În videoclipul șocant, se aude un băiat spunând: „Vezi, fata asta a fost aruncată pe terasă".

„Este ora 14 și este atât de cald acolo. Se zvârcolește de durere. A fost legată și lăsată pe terasă de mama ei”, se mai aude pe filmare.

Ce spune tatăl copilei



Fata a fost dezlegată și salvată de către bunicul ei, după ce a rămas întinsă la căldură timp de 10 minute.

Tatăl fetei a spus ulterior: „Am aflat despre asta când tatăl meu a sunat pentru a mă anunța că soția mea i-a dat o pedeapsă severă fiicei noastre".

„A vrut să mă întorc acasă cât mai curând posibil. Tatăl meu mi-a spus că a eliberat-o când am ajuns acasă. Soția mea s-a enervat și a pedepsit-o pe fiica noastră pentru că nu și-a terminat temele. Mi-am certat soția că i-a făcut asta fiicei noastre.”, a mai spus bărbatul.

Polițiștii au deschis o anchetă



Polițiștii din Delhi au confirmat că investighează incidentul oribil.

„După ce un videoclip cu o fetiță legată pe acoperișul unei case a apărut pe rețelele de socializare, poliția din Delhi a făcut toate eforturile posibile pentru a-i determina identitatea și circumstanțele în care s-a produs acest incident. Familia copilului a fost identificată și au fost inițiate măsurile corespunzătoare. Cazul a fost înregistrat în conformitate cu secțiunea 75 din Legea justiției pentru minori la secția de poliție Khajuri Khas și o investigație suplimentară este în desfășurare.”, au transmis polițiștii.

Comisia pentru Protecția Drepturilor Copilului din Delhi a confirmat că investighează cazul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel