O mamă s-a cuplat cu un ucigaș sexual cunoscut în închisoare, crezând că îl poate îmblânzi. Ce a urmat este îngrozitor
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
O femeie s-a cuplat cu un criminal pe care l-a cunoscut atunci când acesta se afla în închisoare, crezând că îl poate îmblânzi.

Caz terifiant în Rusia. O femeie s-a cuplat cu un ucigaș sexual pe care l-a cunoscut în închisoare, crezând că astfel îl poate îmblânzi. Ce a urmat apoi este absolut îngrozitor. 

Warder Ekaterina Șolokova ar fi fost gardian în închisoarea în care bărbatul a stat timp de 15 ani, fiind condamnat pentru un viol urmat de crimă, scrie The Sun. Se pare că după ce condamnatul Nikita Silnov, de 33 de ani, a fost eliberat, femeia s-a cuplat cu el. Cei doi ar fi avut o relație din 2019. Săptămâna trecută însă, Ekaterina și-a lăsat copila în vârstă de 13 ani, în grija iubitului, în timp ce ea se afla în spital. Rămas singur acasă cu fata iubitei sale, Silnov ar fi omorât-o cu sânge rece. Oamenii legii au găsit în apartament cadavrul fetei, care a fost omorâtă prin sugrumare cu o eșarfă. Legiștii încearcă acum să afle dacă fata a fost și violată înainte de a fi ucisă. Criminalul a fugit, iar acum este căutat de polițiști. El ar fi furat din casa femeii laptopul, cardurile de credit și haina de blană a Ekaterinei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel