Data actualizării:
Data publicării:

O mamă își ține fetița cu păduchi în cap pentru că este vegană. Spune că ea nu ucide ființe vii

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
O mamă își ține fetița cu păduchi în cap pentru că este vegană. Spune că ea nu ucide ființe vii / Foto: Pixabay
O mamă își ține fetița cu păduchi în cap pentru că este vegană. Spune că ea nu ucide ființe vii / Foto: Pixabay
O mamă refuză să omoare păduchii din capul copilului ei pentru că este vegană.

Ce faci dacă copilul tău are păduchi? În mod normal cauți soluții pentru a scăpa de acești paraziți, însă o mamă australiană are o cu totul altă abordare asupra acestei probleme. Nu vrea să le facă rău deloc păduchilor.

Potrivit unui părinte îngrijorat care a scris într-o rubrică de sfaturi, vecina ei nu vrea să își ajute fetița să scape de păduchi pentru că este vegană, iar veganii nu ucid ființe vii, scrie www.kidspot.com.au.

"Fiica mea în vârstă de șapte ani este cea mai bună prietenă cu fata de alături, a cărei familie este vegană. În regulă, respectăm alegerea lor... problema mea este că recent acest copil, altfel încântător, a fost la noi acasă și s-a scărpinat foarte mult în cap. Am descoperit că e plină de păduchi", a scris aceasta.

"Asta m-a lăsat cu gura căscată"



După ce i-a spus mamei fetiței că micuța are păduchi, aceasta ar fi spus că știa de existența lor, dar nu a vrut să le facă rău, deoarece veganii nu ucid ființe vii.

"Mi-a spus că-și piaptănă copilul în grădină ca păduchii să aibă șanse mai mari de supraviețuire, iar asta m-a lăsat cu gura căscată", a mai scris aceasta.

Apoi femeia a întrebat pe grupul respectiv ce ar trebui să facă acum.

"Nu vreau să separ copiii, dar nu există nicio posibilitate ca "pieptănarea lor în grădină" să funcționeze și nu vreau ca fiica mea să fie plină de paraziți", a scris ea.

Internauții au sfătuit-o să o ajute ea pe fetița respectivă să scape de păduchi. Cu toate acestea, au avertizat-o că acest lucru ar putea să o supere pe cealaltă mamă, dacă ar afla.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel