O mamă din Ucraina s-a înarmat cu o pușcă uriașă de teama invaziei ruse
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
O mamă a trei copii din Ucraina și-a cumpărat o pușcă, cască și echipament de camuflaj de teama unei invazii ruse, relatează DailyMail.

Mariana Zhaglo a achiziționat o carabină Zbroyar Z-15, o pușcă de vânătoare, în valoare de 1.300 de dolari, după ce a ascultat o conversație între soldați despre cea mai bună armă.

„Ca mamă, nu vreau ai mei copii să moștenească problemele Ucrainei sau ca aceste amenințări să le fie transmise și lor. Este mai bine să mă ocup de asta acum. Dacă e vorba de asta, atunci ne vom lupta pentru Kiev; vom lupta pentru a ne proteja orașul”, a declarat femeia. 

Pe lângă cumpărarea puștii, Mariana, a mai achiziționat un amortizor de zgomot, un bipied pivotant și un vizor telescopic fixat pe armă.

Ea și-a cumpărat, de asemenea, o cască, camuflaj de zăpadă, jachetă antiaderentăă, pungi pentru muniție, cizme și uniformă excedentară a armatei britanice pentru 1.000 de dolari.

Mama a urmat și un curs de lunetist de două săptămâni.

Aceasta a spus că s-a aprovizionat cu provizii și alimente, inclusiv „multă, multă muniție”, conform DailyMail.

 

VEZI ȘI: Putin sfidează Occidentul și ține o ședință cu cei mai mari oameni de afaceri din Italia, inclusiv directorii Enel și UniCredit / video

 

 

Vladimir Putin, președintele Federației Ruse, a ținut o ședință prin videoconferință cu cei mai mari oameni de afaceri din Italia.

O reuniune între președintele rus Vladimir Putin și șefii unora dintre cele mai mari corporații din Italia pentru relațiile industriale dintre cele două țări are loc miercuri, în ciuda tensiunilor emergente din Ucraina. Ședința se desfășoară prin intermediul unei legături video și vor participa directori din corporații precum compania de energie electrică Enel și creditorul UniCredit, potrivit surselor care au văzut lista.

„Italia este unul dintre principalii exportatori către Rusia și conceptul este de a stimula discuția între părți”, a spus unul dintre organizatori.

Adunarea are loc în timp ce liderii occidentali discută despre măsurile care vor fi luate în caz de acțiune a armatei ruse împotriva Ucrainei.

Întâlnirea de miercuri, la care participă între 20 și 25 de directori de companii, a fost organizată prin intermediul Camerei de Comerț Italia-Rusia (CCIR) și al comitetului de afaceri italo-rus, prezidat de Marco Tronchetti Provera, șeful grupului de anvelope Pirelli.

Pe 17 ianuarie, în susținerea ședinței, președintele CCIR, Vincenzo Trani, a avertizat că se opune retoricii anti-ruse în acest moment specific. Vezi continuarea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel