Urmărește emisiunea live
O mamă a doi copii, însărcinată cu al treilea, a fost găsită moartă în casă
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de Boris Gonzalez de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Boris Gonzalez de la Pixabay
O tânără însărcinată și mamă a doi copii, în vârstă de 32 de ani, a fost găsită fără suflare în casă. 

O femeie de 32 de ani, însărcinată și mamă a doi copii, a fost găsită fără suflare în locuința sa din orașul Borșa. Deși nu s-a confirmat încă dacă este vorba sau nu despre suicid, surse din anchetă spun că femeia ar fi înghițit o cantitate mare de antidepresive. Descoperirea macabră a avut loc în weekend. 

Femeia ar fi suferit de depresie 

Simona era însărcinată și mai avea două fetițe de 10, respectiv 12 ani. Ea ar fi suferit de depresie și, recent, s-ar fi despărțit și de iubit, scrie vasiledale.ro.

Trupul neînsuflețit al Simonei a fost transportat la morga spitalului din Borșa în vederea efectuării necropsiei. De asemenea, în cauză, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Reacția IPJ Maramureș 

'La data de 4 iunie a.c., la ora 18.07, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că o femeie a fost găsită în stare de inconștiență într-un imobil de pe strada Moldovei din oraș. La fața locului, echipajul de ambulanță prezent a constatat decesul acesteia. În urma deplasării echipei operative, a fost identificat cadavrul unei femei de 32 ani din Borșa.

Cu ocazia cercetării la fața locului nu au fost constatate urme exterioare de violență pe corpul femeii. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului din Borșa în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă', au declarat reprezentanții IPJ Maramureș, conform sursei citate. 

O altă gravidă a murit în acest weekend, în Vrancea

O altă femeie de 32 de ani, însărcinată, a murit sâmbătă în comuna Dumitrești, județul Vrancea, după ce a apucat să spună că îi este rău. Anchetatorii presupun că femeia a fost omorâtă chiar de către concubinul său. 

Un bărbat de 50 de ani, din Dumitreşti, a fost reţinut de poliţişti în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind bănuit că şi-ar fi omorât concubina însărcinată, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, transmite Agerpres. În cursul zilei de vineri, bărbatul a sunat la 112 afirmând că femeia însărcinată se simte rău.

"Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi prin apel la 112, vineri, în jurul orei 13,35, de către un bărbat din comuna Dumitreşti, cu privire la faptul că o femeie, concubina sa, în vârstă de 32 ani, însărcinată, se simte rău. Din nefericire, echipajul SAJ prezent la faţa locului a constatat decesul acesteia. Activităţile desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale şi specialiştii criminalişti au reliefat aspecte ce au condus la suspiciunea săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte", a precizat IPJ Vrancea.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea l-au reţinut pe concubinul femeii decedate, un bărbat de 50 de ani. Potrivit Poliţiei, femeia era însărcinată în trei luni. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care a survenit decesul femeii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel